29 / 04 / 2024

İstanbul Apart Park proejesi

İstanbul Apart Park proejesi

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Apart Park'a Weeka talip oldu!

İstanbul'un otopark sorunu çözmek amacıyla 'Apart Park' projesini geliştiren İSPARK'a yatırım teklifi geldi. Alman markası Volkswagen'in lojistik firması Weeka, projenin yapımına talip oldu.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Kadir Topbaş'tan Apart Park müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa'da vatandaşlarla buluştu. Kadir Topbaş, 100 bin araçlık otopark projesinin dışında her sokağa 'Apart Park' müjdesi verdi. Apartman görünümlü otoparkları sokak sakinleri kullanacak.

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Prestij Park iletişim!

Prestij Park iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Prestij Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

İstanbul Tema Park ulaşım!

İstanbul Tema Park ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Halkalı Tema İstanbul projesinde daire fiyatları 300 bin lira ile 1 milyon 39 bin lira arasında değişiyor...

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi fırsatı!

KUYAŞ Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay vade imkanı sunuluyor. Fiyatlar 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı...

İstanbul Vizyon Park'ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. Mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim...

İstanbul Apart Park proejesi Haberi

İstanbul Apart Park proejesi

Alman markası Wolkswagen'in lojistik firması Weeka, İstanbul'da yapılması planlanan Apart Parklar için İstanbul Otopark İşletmeleri'yle (İSPARK) görüşmelerde bulundu.


İSPARK'ın açıklamasına göre, teknolojik otopark çözümleriyle var olan kapasitesini her geçen gün artıran İSPARK, şimdi de Apart Park projesiyle otopark sorununa çözüm üretmeyi hedefliyor.


Bu kapsamda, dünya metropollerinde teknolojik ve modüler kapalı otoparkları hizmete sunan ve yıllık cirosu 1,2 milyar avroyu bulan Alman Weeka şirket temsilcileri, proje yatırımını gerçekleştirmek ve iş ortaklığı yapmak amacıyla İSPARK yetkilileriyle bir araya geldi.


İşletmenin Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Weeka şirket ortaklarından Michael Kastel, Michael Frangenberg, Dieter Kastel, Ulrich Gleissner'in yanı sıra iş adamları Ben Benz, Klaus Albert Unger ve Hasan Hilmi Öksüz katıldı.


İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve birim müdürleri tarafından karşılanan...