16 / 05 / 2024

İstanbul Avrupa Yapı adres

İstanbul Avrupa Yapı adres

İstanbul Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi, Selim Ertekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Gazi Evrenos Caddesi'nde kuruldu.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Prizma Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurdan Temel tarafından kuruldu.

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 101 adet daireden meydana gelen projede  2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

İstova'nın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ve yüksek yatırım değeri taşıyan bölgelerinden biri olan Kağıthane’de hayata geçirilen ‘İstova’ projesinin lansmanı yapıldı.

Serenity Cadde Bakırcı Yapı fiyat!

Serenity Cadde projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Bakırcı Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirildi...

Ege Yapı Kağıthane fiyat listesi 2017!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de Axis AVM'ye yakın konumda inşa edilen Ege Yapı Kağıthane projesi 24 ayda teslim edilecek. İşte Ege Yapı Kağıthane fiyat listesi 2017...

İva Yapı'dan Kağıthane'ye 2 yeni proje!

İva Yapı; İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde yer alan 2 yeni projesini satışa çıkardı. İva Yapı Kağıthane projelerinin isimleri; İva Suites ve İva Flats olarak belirlendi.

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yılmaz ve Derya Yıldız ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Sefa Caddesi'nde kuruldu.

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık!

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konut alanı için 180 bin metrekare ayrılan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

İstanbul Avrupa Yapı adres Haberi

İstanbul Avrupa Yapı adres
İstanbul Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi, Selim Ertekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu. 


İstanbul Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar. 


İstanbul Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Gazi Evrenos Caddesi,...