05 / 05 / 2024

istanbul bahçeköyde yeni açılan kim market nerede

istanbul bahçeköyde yeni açılan kim market nerede

Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. Kim Marketler Zinciri Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi...

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör Nisan 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi!

Başak Traktör çiftçilerin merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Başak Traktör tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasına 51.8 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de satışa çıkardığı villasına zam yaptı. Pekkan, ultra lüks evi için 51 milyon 800 bin TL istiyor.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.

Ajda Pekkan'ın Bahçeköy’deki villası başına dert oldu!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, 6 yıldır satmaya çalıştığı Bahçeköy’deki villasını elden çıkarmak için çalışmalara başladı. Süperstar, çareyi 6 emlakçıyla anlaşmakta buldu.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını stüdyoya çevirdi!

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki lüks villasını stüdyoya çevirdi. Şehir merkezinden uzak olduğu ve stüdyoya gidip gelirken çok zaman kaybettiği için evini satmaya çalışan sanatçı çözüm olarak, villasının bir odasını stüdyoya çevirdi.

Tema İstanbul Bahçe'nin yalıtım tercihi İzocam oldu!

Tema İstanbul Bahçe'de İzocam  manto taşyünü ürünleri  tercih edildi.  Ürünler projenin 36 bin metrekarelik alanına uygulandı.   

Ajda Pekkan'dan Bahçeköy’deki villası için süper indirim!

Ajda Pekkan, 6 yıldır elinden çıkarmaya çalıştığı Bahçeköy’deki villasında indirim üstüne indirim yaptı. Süperstar, 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkardığı villa için 6 milyon 540 bin dolar istiyor.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

istanbul bahçeköyde yeni açılan kim market nerede Haberi

istanbul bahçeköyde yeni açılan kim market nerede


Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. 2013 yılında fiziki olarak yüzde 12, satış bakımından da yüzde 20 büyüme sağladıklarına dikkat çeken Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Mağaza ve operasyonel faaliyetler için 10 milyon TL yatırım yapmayı ve yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz" dedi. 


Kim Marketler Zinciri Genel Müdürü Hamit Akçay, Bahçeköy mağazası açılışında yatırım hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kim marketler zinciri olarak 69 olan mağaza sayılarını 2013'te 78'e yükselterek fiziki olarak yüzde 12 satışlarda da yüzde 20 düzeyinde büyüdüklerini belirten Akçay, "Kendimiz için koymuş olduğumuz yıllık büyüme hedefimizi gerçekleştirmiş olduk. Bunun yanı sıra Tekirdağ ve Edirne bu yıl şube açtığımız yeni iller oldu. Sektör 2013 yılında yoğun rekabet...