24 / 07 / 2024

İstanbul Başakşehir ihale

İstanbul Başakşehir ihale

İstanbul Başakşehir Kayabaşı Bölgesi Kız ve Erkek İmam Hatip Liseleri, Kız meslek, Endüstri Meslek Liseleri ve Anaokulu, Pansiyon ve Atölye ve Spor Salonu İnş.ile Altyapı ve Çevre Düz.İşi ihalesi yarın yapılıyor...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu 18 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 10. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi resmen açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu ne zaman?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

Başakşehir'de 34 milyon TL'lik inşaat ihalesi! 

İstanbul-Başakşehir İlçesi'nde İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 34 milyon 700 bin TL bedelle kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale edilecek..

TOKİ Başakşehir projesi başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen 448 konut 25 Mayıs'ta ihale edilecek. Peki,TOKİ Başakşehir projesi başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu için inşa edecek. TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hayat Cami ihale sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami'nin inşaatı ile alt yapı düzenlemeleri hakkındaki ihalenin 1. oturumunun yapıldığını bildirdi.

Tahincioğlu-Nidapark Başakşehir Kayabaşı ihale açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul-Nidapark İnşaat kazandı.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Başakşehir Bahçekent Flora satılık!

Başakşehir Bahçekent Flora satılık daire alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın mesafede bulunan proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinat ya da banka kredisi ile peşinatın 1 yıl sonra ödendiği tercihlerin sunulduğu Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadişehir'de 60 ticari ünite bulunacak!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın İstanbul Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir projesi satışa sunuldu.

Vadişehir Başakşehir resimleri!

Vadişehir Başakşehir az katlı 11 blok ve yüksek katlı 6 blok olmak üzere toplam 17 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Başakşehir 1. Etap'ta hayata geçiriliyor. İşte Vadişehir Başakşehir resimleri...

İstanbul Başakşehir ihale Haberi

İstanbul Başakşehir ihale

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı Bölgesi 1'er Ad. 32 Ders.Kız ve Erkek İmam Hatip Liseleri, 24 Ders. Kız meslek, Endüstri Meslek Liseleri ve Anaokulu, 2 Ad. 300 Kişilik Pansiyon ve 3'er Ad.Atölye ve Spor Salonu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14.30'da yapılıyor.


İş süresi 700 gün olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için