09 / 05 / 2024

istanbul Başakşehir Stadı

istanbul Başakşehir Stadı

Mega şehir; Olimpiyat, Türk Telekom Arena, Şükrü Saracoğlu, Vodafone Arena ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndan sonra bir muhteşem esere daha kavuşuyor. İstanbul Başakşehir Stadı Mayıs'ta hizmete girecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

3. İstanbul Başakşehir fiyatları 2016!

1.236 konut, 200 dükkan ve 80 ofisten oluşan 3. İstanbul projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, 3. İstanbul Başakşehir fiyatları 2016...

3. İstanbul Başakşehir 2016 fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul Beylikdüzü projesi “Başakşehir’in en büyük konut projesi” sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte 3. İstanbul Beylikdüzü 2016 fiyat listesi...

3. İstanbul Başakşehir projesi satışa çıktı!

3. İstanbul Başakşehir projesinde yoğun talep üzerinde satış dönemi başladı. Proje Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olarak inşa ediliyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 448 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na 448 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

istanbul Başakşehir Stadı Haberi

istanbul Başakşehir Stadı

İstanbul, Olimpiyat Stadı, Şükrü Saracoğlu, TT Arena, Vodafone Arena ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndan sonra yeni sezonda Başakşehir Stadı ile tanışacak. Mayıs ayında hizmete girecek olan Başakşehir Stadı, aynı zamanda Türkiye'nin “en akıllı stadı” olma özelliğini de taşıyacak.


17 BİN KAPASİTELİ

Türkiye gazetesinin haberine göre; PTT 1.Lig'de şampiyonluğunu ilan eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, maçlarını yeni ismiyle birlikte, 17 bin 800 kişi kapasiteli yeni stadında oynayacak. Toplam 160 milyon liraya mal olan stadın temeli tam bir yıl önce atıldı. Başakşehir'de sessiz sedasız yükselen stadda günde ortalama 500 işçi çalışıyor.


TABANDAN ISITMALI

162 bin metrekarelik bir alanda 1 yılda tamamlanan Başakşehir Stadı, kar ve yağmur yağdığında artık tartışma konusu olmayacak. Tabandan ısıtma sistemi sayesinde karlı havalarda zemin hiçbir şekilde etkilenmeyecek. Ayrıca orta yuvarlaktan başlayıp kalelere...