01 / 05 / 2024

istanbul bayrampaşa konut fiyatları

istanbul bayrampaşa konut fiyatları

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

istanbul bayrampaşa konut fiyatları Haberi

istanbul bayrampaşa konut fiyatları

Eski sanayi yapılarının ve tarihi Bayrampaşa Cevaevi'nin taşınmasının ardından hızlı bir değişim sürecine giren Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projeleri yükseliyor. Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Forum İstanbul AVM'nin hizmete girmesiyle adını duyurmaya başlayan Bayrampaşa, yeni konut projeleriyle hızla yeni yüzüne kavuşuyor. 


Artan nüfus yoğunluğu ve avantajlı lokasyonu sayesinde gayrimenkul yatırımcılarının listesinde yer almayı başaran Bayrampaşa'da bugün itibariyle Mutlu İnşaat, Özak GYO, Semerkand Line ve Innovation Gayrimenkul'un konut projesi bulunuyor. 


Satışları ve inşaatları devam  eden Bayrampaşa konut projeleri fiyat bakımında da İstanbul'un lüks semtleriyle yarışıyor. Bayrampaşa konut fiyatları 289 bin TL'den başlıyor 1 milyon 153 bin TL'nin üzerine kadar çıkıyor. İşte tüm detayları ile Bayrampaşa konut projeleri ve Bayrampaşa satılık daire fiyatları...