23 / 07 / 2024

İstanbul Belediye radyosu ne zaman kuruldu

İstanbul Belediye radyosu ne zaman kuruldu

1962 yılında Saraçhanebaşı'nda, Belediye Sarayı'nın üst katında radyo istasyonu kurulacakmış ve Bakanlar Kurulu'ndan onay bekleniyormuş. 110 bin liraya mal olacak olan Radyo, belediye ile vatandaş arasındaki münasebetleri kuvvetlendirecekmiş.

1954 yılında Florya'daki belediye plaj evleri sınıfta kaldı! Günlük 20 TL'den kiralan evler talep görmemiş!

1954 yılında İstanbul Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaş için yapılan Florya Belediye plaj evlerinin günlük kira bedeli 20 TL'ymiş. Vatandaşlar tarafından fiyatları yüksek bulunan bu evler hiç talep görmemiş.

İBB belediye şirketlerini özelleştirmeye hazırlanıyor: Önce İGDAŞ, ardından Hamidiye ve Halk Ekmek! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) belediye şirketlerini özelleştirmek için hazırlıklara başladı. İBB Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İgdaş'ı 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarına, sırada da Hamidiye ve Halk Ekmek'in olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

O belediye tam 105 personel alıyor! Başvuru şartları resmen belli oldu! Belediyede çalışmak isteyenlere büyük fırsat!

İstanbul'daki belediyeler alım yapmaya devam ediyor. Belediyelerde çalışmak isteyen binlerce kişi ise belediye personel alımı ilanlarını araştırıyor. İşte o belediye tam 105 personel alıyo. şartları resmen belli oldu! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Tarihi Yarımada'da konut imarlı satılık arsa fırsatı! Belediye resmen açıkladı! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul Belediye radyosu ne zaman kuruldu Haberi

İstanbul Belediye radyosu ne zaman kuruldu

Belediye Sarayı'nın üstüne radyo istasyonu kurulacak


Belediye Radyosu'nun sonbaharda tesisi bekleniyor.


  Belediye Sarayı'nın üst katında bir Belediye Radyosu kurulması için yapılan keşif sona ermiştir. Hazırlanan rapora göre, radyonun kurulması için 110 bin liraya ihtiyaç duyulmaktadır. 

  Belediye Basın - Yayın ve Turizm Müdürlüğü önümüzdeki hafta içinde, dosyayı İçişleri Bakanlığı'na sevk edecektir.

  Belediye ile vatandaş arasındaki münasebetleri kuvvetlendirici, şehir hizmetlerini daha iyi bir şekilde değerlendirici rol oynayacak olan radyo istasyonu, aynı zamanda eğitim, kültür ve turistik propagandaya önem verecektir. Belediye Basın - Yayın ve Turizm Müdürü Rakım Ziyaoğlu, Belediye Radyosu'nun kuruluşu ne zamana tahakkuk eder? sualine, dün şu cevabı vermiştir.

  -''Keşif için ihtiyaç gösteren parayı bulmak güç değildir. Bütün iş Belediye Radyosu'nun kurulması için ilgili makamlardan alınacak müsaadelerin teminindedir. Biz zaten radyonun...