15 / 05 / 2024

İstanbul Boya ve Vernikçileri Toplu İşyeri Sanayi Sitesi yangını

İstanbul Boya ve Vernikçileri Toplu İşyeri Sanayi Sitesi yangını

Tuzla'da boya ve tiner üreten fabrikada yangın çıktı, yangın 3 saatte kontrol altına alınabildi

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Habip Turhan, Mustafa Turhan ve Uğur Turhan ortaklığında kuruldu.

Sense Boya ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sense Boya ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece'de Alevi vatandaşların ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hayata geçirilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Türk-İslam motiflerinden esinlenilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün atılıyor. Küçükçekmece'de hayata geçirilen ibadethane, eğitim ve kongre alanlarından oluşacak merkez 2 yılda tamamlanacak.

Maslak ve Çevresi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılar yıkılmalı!

İstanbul Zeytinburnu ve Fatih’te iki binanın yıkılmasının ardından gözler riskli yapılara çevrildi. İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, Zeytinburnu ve Fatih’in yanı sıra Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılara dikkat çekti.

TOKİ'den İzmir ve Adana'da arsa müzayedesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ, 3 ildeki bakım ve akaryakıt istasyon arsalarını satıyor!

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

İstanbul Boya ve Vernikçileri Toplu İşyeri Sanayi Sitesi yangını Haberi

İstanbul Boya ve Vernikçileri Toplu İşyeri Sanayi Sitesi yangını

İstanbul Boya ve Vernikçileri Toplu İşyeri Sanayi Sitesi'nde meydana gelen patlama ve çıkan yangın  1500 metrekare üzerine kurulu iki katlı fabrika yandı. Yangına 61 itfaiye aracı ve 171 personel müdahale...