17 / 05 / 2024

istanbul çad uçak seferleri

istanbul çad uçak seferleri

Dünyaya uçuş noktalarını giderek geliştiren Türk Hava Yolları (THY) bu ağa Çad’ı da ekledi. THY, Fransa ve Etiyopya hava yollarından başka hiçbir hava şirketinin sefer yapmadığı Çad’ın başkenti N’Djamena’ ya ilk seferini gerçekleştirecek....

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur Sırt bugünkü köşesinde ''Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Timur Sırt'ın yazısı... 

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak'a 163 bin ton asfalt!

Uşak Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 163 bin ton asfalt döktü. Bunun yaklaşık 60 kilometre yola denk geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Günü kurtarmak yerine, kalıcı çözümler için adımlar attık” dedi

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Uşak'taki dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak Belediyesi 2016 yılında projelerin hayata geçmesi adına olumlu çalışmalar yaptı. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de sona yaklaşıldı ve Kent Park Projesi'nde somut gelişmeler yaşandı.

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin mega projelerinde somut adımları atmaya devam ettiklerini söyledi. Cahan; "İlimizin çehresini değiştirecek büyük projelerimizde de başarıyla ilerliyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi yıl sonunda bitiyor. " dedi.

Uşak Devlet Hastanesi'ne yeni yol!

Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girdi...

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Uşak'ta yürüyüş yolları yenilendi!

Uşak Belediyesi, kentte sağlıklı yaşam adına büyük parklarda oluşturulan yürüyüş yollarını yeniden düzenledi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların rağbet ettiği büyük parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor.

istanbul çad uçak seferleri Haberi

istanbul çad uçak seferleri


Dünyaya uçuş noktalarını giderek geliştiren Türk Hava Yolları (THY) bu ağa Çad’ı da ekledi. THY, Fransa ve Etiyopya hava yollarından başka hiçbir hava şirketinin sefer yapmadığı Çad’ın başkenti N’Djamena’ ya ilk seferini gerçekleştirecek. THY’nin 13 Aralık Cuma günü yapılacak seferi, Çad tarihinde bu ülkeye yapılan ender hava seferlerinden biri olacak.


Cihan Haber Ajansı'nın, 1 Ağustos 2012’de ‘Çad, THY'yi Bekliyor’ başlığıyla verdiği haberde, görüşlerini dile getiren Türkiye'nin Çad Fahri Konsolosu Ali Abbas Seitçi, THY’nin yapacağı seferlerin kendileri için dünyaya açılma adına önemli bir aşama olacağına vurgu yapmıştı.


THY’nin Çad’ın başkenti N’Djamena’ya yapacağı uçuşlar, Nijerya’nın Kano şehri aktarmalı haftada dört sefer şeklinde gerçekleştirilecek.


THY’nin Çad seferleri, burada yaşayan Türkiye vatandaşları tarafından da büyük bir memnuniyetle...