28 / 04 / 2024

Uşak'a 163 bin ton asfalt!

Uşak'a 163 bin ton asfalt!

Uşak Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 163 bin ton asfalt döktü. Bunun yaklaşık 60 kilometre yola denk geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Günü kurtarmak yerine, kalıcı çözümler için adımlar attık” dedi




Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sadece 2016 yılı içinde 163 bin ton asfalt döktüklerine değinerek, "Birçok kurumun 5 yılda ulaşamadığı rakamlara yıl bitmeden ulaştık. Bu çalışmalar, yollara ne denli önem verdiğimizin göstergesi" dedi.


"Gerekli adımlar atılıyor"


Göreve geldiklerinde şehrin en önemli problemleri arasında yolları gördüklerine değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin sorunlarını biliyor ve sıkıntıların bitmesi adına gerekli adımlar atıyoruz. Bu bağlamda her yönüyle bütün birimlerimiz teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürüyor.

İlimizde hemşehrilerimizin en büyük beklentileri arasında ise yolların bozuk ve kullanışsız olması yer alıyordu. Bu konuda günü kurtaran adımların yerine kalıcı çözümler için adımlar attık" dedi.


"Yoldaki başarılarımız sürecek"


Yol konusundaki başarıların artarak devam edeceğine vurgu yapan Cahan, "Yollar konusunda kısa sürede yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı oldu. Kentimizi bu konuda model bir şehir haline getirmek adına gerekenleri yapıyoruz. Asfalt konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu rakamlar daha da ilerleyecek. Bu başarıda emeği olan tüm personelimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


"60 kilometre yol"


Uşak caddelerinin modern asfalta kavuşması, sokakların ise her yönüyle hak ettiği konuma gelmesi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "2015 yılındaki başarılı dokunuşlarımız 2016 yılında da sürdü.

Sadece 2016'da 163 bin ton asfalt döktük. Bu rakam yaklaşık 60 kilometre yola denk geliyor. Rakamlar kentimize verdiğimiz değerin göstergesi" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön