28 / 04 / 2024

uşak yol çalışmaları

uşak yol çalışmaları

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Uşak'a 163 bin ton asfalt!

Uşak Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 163 bin ton asfalt döktü. Bunun yaklaşık 60 kilometre yola denk geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Günü kurtarmak yerine, kalıcı çözümler için adımlar attık” dedi

Uşak'ta yol düzenleme çalışmaları başladı!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde bu yıl toplam 258 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını, 800 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapılacağını söyledi.

Uşak'ta kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Uşak'ta kuzey ve güney çevre yolunun devamı için kamulaştırılan binaların yıkımına Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. İlk yıkımı yapan Cahan, "Şehrimizin kuzeyi ve güneyi birbirine bağlanacak" dedi

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Uşak'ta bozuk yollar onarılıyor!

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

uşak yol çalışmaları Haberi

uşak yol çalışmaları

Alt yapıdan üst yapıya kadar yaşanabilir bir Uşak için 24 saat esasına göre çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarında hızını arttırdı.


Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan şehrin dört bir tarafında yol yapım çalışmaların olduğunu belirterek, “İnşallah bu yaz döneminde bozuk yol bırakmayacağız” dedi.

Uşak’ın neredeyse tamamında, vatandaşların uzun yıllar kullanması amaçlanarak yapılan kaliteli ve sağlam yollar için belediye çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda kentin dört bir tarafında çalışmalar sürerken, Başkan Nurullah Cahan yapılan çalışmaları birebir yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Ortak yönetim anlayışı gereği vatandaşlardan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Cahan belirlenen sorunların giderilmesi için talimat vererek, sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan son olarak Dikilitaş Mahallesi,...