02 / 05 / 2024

İstanbul Çengelköy özelleştirme

İstanbul Çengelköy özelleştirme

İstanbul ve Muğla'da bulunan iki taşınmazın özelleştirme ihalesinde, toplam 4 milyon 115 bin liralık teklif sunuldu. İstanbul Çengelköy'deki arsayı Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat 2 milyon 165 bin lira kazandı...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Nidapark Çengelköy yıl içinde satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesi 2020 yılı içerisinde satışa çıkarılacak.

Nidapark Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesi için ÇED süreci başladı...

Çengelköy'de 26.2 milyon TL'ye icradan satılık eski eser ev!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Çengelköy'de restorasyonu yapılmış havuzlu ve müştemilatlı eski eser evi icradan satışa çıkardı. 

Sivas Ahiköy 1 ve 2 hidroelektrik santralleri özelleştirme kapsamına alındı!

Sivas'ın Divriği ilçesinde yer alan Ahiköy I ve Ahiköy II hidroelektrik santralleri (HES) özelleştirme kapsam ve programına alındı.

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

14 yılda 60,9 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2003-2017 yılları arasında özelleştirme programı kapsamında, söz konusu dönemler arasında yapılan özelleştirmelerin satış ve devir tutarının 60 milyar 9 milyon dolar olduğunu belirtti.

İstanbul Çengelköy özelleştirme Haberi

İstanbul Çengelköy özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) edinilen bilgiye göre, İstanbul'un Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, Çaprazlı mevkisi, 1002 ada, 11 No'lu parseldeki taşınmaz için en yüksek teklif 2 milyon 165 bin lira ile Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret AŞ tarafından verildi.


Gün içerisindeki diğer ihalede ise Muğla'nın Datça ilçesi, İskele Mahallesi, Balçıkhisar mevkisi, 393 ada, 3 No'lu parselde bulunan taşınmaz için ise en yüksek teklifi 1 milyon 950 bin lira ile Feri Otelcilik ve Turizm AŞ sundu.


Böylece gün içerisinde gerçekleştirilen taşınmaz ihalelerinde ÖİB'ye 4 milyon 115 bin liralık bir teklif sunulmuş...