22 / 05 / 2024

istanbul Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım

istanbul Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım

İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri" onaylandı.

Bursa İstanbul Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına kent merkezinden sonra kent girişlerindeki ana arterlerde de devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin kent meydanından girişte ana yola cepheli binalardaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

Borsa İstanbul’a cephe giydirmesi!

Sarıyer'de 23 bin 976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.

Elazığ Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Yarışması ödül töreni yapıldı!

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Mimarı” proje Yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Elazığ Gazi Caddesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Ve Cephe Rehabilitasyonu Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte sonuçlar...

Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulamalarını İBB onayladı!

İstanbul'un ana arterlerinin modern görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye

İstanbul'da görüntü kirliliğine karşı yeni proje başlatılıyor!

İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri" onaylandı.

İstanbul Cephe Rehabilitasyonu projesi onaylandı!

İstanbul'daki görüntü kirliliğine karşı yeni proje İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

Binalarda görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor!

Görüntü kirliliğine karşı başlatılan yeni projeyle artık binalardaki kötü görüntüler ortadan kalkacak. görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İBB tarafından onaylandı..

İstanbul'da Kentsel Tasarım Uygulama Projesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla, “Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projesi”ni başlatıyor. Projenin ilk aşamasında pilot bölge olarak Zincirlikuyu'dan Trump Towers'a kadar olan bölge seçildi.

Maslak Ayazağa Vadi istanbul Bulvar ödeme koşulları!

Maslak Ayazağa Vadi istanbul Bulvar ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Maslak Ayazağa Vadi İstanbul Bulvar projesi farklı yükseliklerden tasarlanan 11 blok halinde inşa ediliyor

Dündar Yetişener dünyanın en büyük cephe kaplama tesisini kurdu!

Arkadaşları mahallede pedal çevirirken o, bisiklet tamirciliği yapıyordu. Çocukken adım attığı iş yaşamında bugün alanında dünyanın en büyük entegre tesisini kurarak dünyaya teknolojik cephe sistemlerini satıyor...

Kale, doğanın renklerini dış cephe boyaları ile binalara yansıtıyor!

Yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği dış cephe boyaları ile yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, doğadan esinlenerek oluşturduğu renk kartelasıyla doğanın renklerini dış cephe boyaları ile binalara yansıtıyor...

Yapımask Cephe Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımask Cephe Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Yaprak, Enver Ergin Çavuşoğlu, Fatih Sakmak ve Vehbi Emre Çavuşoğlu tarafından 30 Ocak 'ta kuruldu.

istanbul Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Haberi

istanbul Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım

İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde onaylandı. Toplantıda, Istanbulda görüntü kirliliğine yol açan tabelaları ve ana arterler üzerinde bulunan bina cephelerini iyileştirmeye yönelik proje konuşuldu. Projeyi içeren rapor, CHP'li meclis üyelerinin "ret" oyuna karşı AK Partili üyelerin "evet" oyuyla, salt çoğunlukla kabul edildi.


İlk etapta Zincirlikuyu-Trump Towers arasında bulunan 1 1 7 binanın cephelerindeki klima, çanak anten ve görüntü kirliliği oluşturan unsurlar kaldırılarak, bina cephelerinin belirlenen renk skalası çerçevesinde birbirleriyle uyumlu renklerde boyanması hedefleniyor. Projenin ikinci etabında D-100 Karayolu güzergahı üzerindeki bina cepheleri, üçüncü etabında ise Boğaziçi Köprüsü Havaalanı Kavşağı arasındaki bina cephelerinin rehabilitasyonu yer alıyor. 


Bizim...