02 / 05 / 2024

istanbul cnr 51. AYMOD fuarı açılış

istanbul cnr 51. AYMOD fuarı açılış

CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen "51. İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı" (AYMOD) bugün kapılarını açtı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Türkiye'de 51. kez fuar düzenleyen başka bir sektör yok." dedi...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 51 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü, Beyoğlu, Fatih ve Küçükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 51 taşınmazı 60 milyon 702 bin 330 TL'ye satıyor...

İstanbul'da 51 binden fazla iş yeri açıldı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde yapılan açıklamaya göre; 2020 yılı içerisinde 51 bin esnaf yeni iş yeri açtı.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi'nde!

5. CNR EMLAK FUARI ve 8. BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’ne medya partneri olan Projects İstanbul, sektöre yön verenlerle buluşmaya hazırlanıyor

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

Büyükyalı İstanbul, CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, “Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Piyalepaşa İstanbul, CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’nin en büyük emlak fuarı 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı'nı 51 bin 261 kişi gezdi!

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarı, yerli ve yabancı 51 bin 261 kişi gezdi.

CNR Emlak Fuarı’nı 51 bin kişi gezdi!

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarı, yerli ve yabancı 51 bin 261 kişi gezdi. Fuar ülkede sağlanan güven ve istikrar ortamına bağlı olarak ziyaretçi rakamını yüzde 50 artırdı.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

İTO’nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Türkiye’de ilk kez CNR Emlak Fuarı’nda sergilenen maketle birlikte İstanbul ruhunun yerli ve yabancı ziyaretçilerle paylaşılması amaçlanıyor.

İTO, Yaşayan İstanbul Maketi ile CNR Emlak Fuarı'na damga vuracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı ‘CNR emlak 2015 - konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4 Kasım’da (Yarın) açılıyor.

istanbul cnr 51. AYMOD fuarı açılış Haberi

istanbul cnr 51. AYMOD fuarı açılış


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, ayakkabı sektörü temsilcilerinden 6. Bölge'ye yatırım yapmalarını istedi.


Yapılan açıklamaya göre, CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen "51. İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı" (AYMOD) bugün kapılarını açtı. Açılışta konuşan Büyükekşi, fuarın 51. kez gerçekleştirildiğini anımsatarak, "Dile kolay... Türkiye'de 51. kez fuar düzenleyen başka bir sektör yok. Bu sektörün mensubu olmaktan gurur duyuyorum" dedi.


Ayakkabı sektörünün ilk çeyrekte yüzde 12 büyüdüğü bilgisini veren Büyükekşi, Türkiye genelinde ihracatın yüzde 6,5 arttığını, nisan ayında çift haneli bir artış beklediklerini dile getirdi.


Ayakkabı sektörü temsilcilerine 6. Bölge'ye yatırım yapmaları çağrısında bulunan Büyükekşi, "Daha fazla ihracat için katma değeri yüksek ürünler üretilmeli. Ar-Ge, inovasyon, markalaşma ve tasarım üzerine daha fazla çalışılmalı. Cumhuriyet'in yüzüncü yılında hedeflediğimiz 500 milyar dolar ihracata ancak böyle ulaşabiliriz"...