23 / 07 / 2024

istanbul da arsa fiyatları

istanbul da arsa fiyatları

Mecazi anlamda söylenen "İstanbul' un taşı toprağı altın" cümlesi gerçek oldu. Son dönemde artan gayrimenkul yatırımları şehrin toprağını en önemli yatırım araçlarından biri haline getirdi...

Belediyeler Ankara'da 5 konut, İstanbul'da arsa ve gayrimenkul satacak!

Ankara ve İstanbul'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arnavutköy ve Tuzla'da 20 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat! 

Arnavutköy Belediyesi ve Tuzla Belediyesi, 20 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

SGK, İstanbul'da 10 gayrimenkul satıyor: En pahalısı Sarıyer'deki 185 milyon TL'lik arsa oldu! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, İstanbul'un 5 ilçesindeki 10 gayrimenkulü satıyor. Sarıyer'deki arsa 185 milyon TL'lik fiyatıyla dudak uçuklatırken, Beylikdüzü Kavaklı'daki konut da 2 milyon 300 bin TL'ye satılacak. İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar ve İstanbul'da 6 adet arsa satılıyor! 

Afyonkarahisar ve İstanbul'da yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar?

İTO, İstanbul'da sanayi arsa önerecek: OSB radarı geliyor! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'Da sanayicilere arsa önerileceğini ve bu kapsamda OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguladıklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

istanbul da arsa fiyatları Haberi

istanbul da arsa fiyatları


İstanbul'da 3. Köprü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelere bağlı olarak talep gören arsalar el yakıyor. Şu an yapımı devam eden ya da plandan ibaret olan projelerin geçtiği yerler ateş pahası. Bağcılar'da 25 bin metrakare arsa için 50 milyon Euro talep ediliyor. Aynı bölgede 20 bin metrekarelik bir başka arsa için 40 milyon dolar, Beylikdüzü'nde de 28 bin metrekareli bir arsa için 33 milyon dolar bedel biçiliyor. Kartal Cevizli'de 11 bin metrekarelik bir alan 30 milyon dolardan, Avcılar'da 10 bin metrekarelik alan 25 milyon dolardan, Başakşehir'de 23 bin 300 metrekarelik alan 11 milyon 650 bin dolardan alıcı bekliyor. 


İstanbul'un yeni gökdelenlerinin yükseldiği Eseryurt'ta 10 bin metrekare yer için 10 milyon dolar isteniyor. Tuzla'da 19 bin metrekarelik yere 8 milyon...