28 / 04 / 2024

istanbul da arsa fiyatları

istanbul da arsa fiyatları

Mecazi anlamda söylenen "İstanbul' un taşı toprağı altın" cümlesi gerçek oldu. Son dönemde artan gayrimenkul yatırımları şehrin toprağını en önemli yatırım araçlarından biri haline getirdi...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar hemen bakın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Şile'de 19 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Şile Belediyesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 19 adet arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte arsa alacakların merak ettiği detaylar...

İstanbul Kemerburgaz'da ticaret ve konut imarlı arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsulran Kemerburgaz'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İBB Kağıthane'de arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

istanbul da arsa fiyatları Haberi

istanbul da arsa fiyatları


İstanbul'da 3. Köprü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelere bağlı olarak talep gören arsalar el yakıyor. Şu an yapımı devam eden ya da plandan ibaret olan projelerin geçtiği yerler ateş pahası. Bağcılar'da 25 bin metrakare arsa için 50 milyon Euro talep ediliyor. Aynı bölgede 20 bin metrekarelik bir başka arsa için 40 milyon dolar, Beylikdüzü'nde de 28 bin metrekareli bir arsa için 33 milyon dolar bedel biçiliyor. Kartal Cevizli'de 11 bin metrekarelik bir alan 30 milyon dolardan, Avcılar'da 10 bin metrekarelik alan 25 milyon dolardan, Başakşehir'de 23 bin 300 metrekarelik alan 11 milyon 650 bin dolardan alıcı bekliyor. 


İstanbul'un yeni gökdelenlerinin yükseldiği Eseryurt'ta 10 bin metrekare yer için 10 milyon dolar isteniyor. Tuzla'da 19 bin metrekarelik yere 8 milyon...