05 / 05 / 2024

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Tuzla'da Kenan Kuruağaç ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Teknik Detay Yapı Kimyasalları İnşaat Otomotiv Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Detay Yapı Kimyasalları İnşaat Otomotiv Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Osman Çelik Başoğlu tarafından 28 Aralık'ta kuruldu

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Tuzla'da Kenan Kuruağaç ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fikirtepe Concord İstanbul ödemeleri!

1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası taşıyor. Fikirtepe Concord İstanbul ödemeleri kapsamlı bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor.

Evora İstanbul Tuzla adres!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Evora İstanbul Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 4 bin 979 daire yer alıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı projesi nerede?

4 bin 979 daire ve 100 dükkandan meydana gelen Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Evora İstanbul Teknik Yapı projesi nerede?

Concord İstanbul Projesi Teknik Yapı!

Concord İstanbul Projesi Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan Teknik Yapı Concord İstanbul projesi Kadıköy'de inşa ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

1.175 adet konuttan meydana gelen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul satış ofisi telefon!

Evora İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul Projesi Teknik Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Evora İstanbul projesi nerede?

Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile hayata geçiliyor. Projede İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki Evora İstanbul projesi nerede?

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Haberi

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi

 

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Tuzla'da Kenan Kuruağaç ortaklığında  kuruldu.

 

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaçve konusu başlıca şunlardır. a. Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen,sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacı gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

 

 

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Adres;Evliya Çelebi Mah.Ziver Çıkmazı Sk.1/5 Tuzla