05 / 05 / 2024

istanbul dijital platform projesi

istanbul dijital platform projesi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu yıl ilk defa İstanbul'un 10 milyon turist sayısını aşmış olacağını belirterek, "Şu anda ulaşmış olduğumuz turist sayısı 8 milyon 900 bini geçti" dedi....

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank üniversitelileri unutmadı. Her kesime kampanya yapılan günümüzde bir kampanya da Akbank'tan üniversitelilere geldi. Dijital Platform üyeliklerinin %50’si Üniversiteli Akbank'lı dan kampanyasını merak edeneler için detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Rekabet kurumu harekete geçti! İkinci el araç satışı yapan dijital platformlara soruşturma açıldı!

Rekabet Kurumu ikinci el araç satışı yapan dijital platformlar için harekete geçti ve bir çok  dijital platform hakkında soruşturma açıldı. İşte ayrıntılar...

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda başvurular 22 Haziran'da bitiyor!

“20 Yıl Sonra Ben Buradayken” konulu 2015 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda geri sayım başladı. Yarışma tüm süreçleri dijital platform üzerinden yürütülen ve her türlü medya türünden sunuma açık.

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi hizmete girdi!

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi hizmete girdi. İstanbul Valiliği'nin, "Dijital Platform Projesi" sonucu ortaya çıkan, yönetimi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredilen "Howtoistanbul.com" sitesi yayına başladı.

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi açıldı!

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi, H. Bülent Atay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Haramidere Sanayi Sitesi'nde kuruldu

İstanbul'un dijital maketiyle projelere erken kontrol yolda!

GYODER Zirvesi'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, siluet sorununu çözebilecek ilginç bir proje anlattı. Topbaş, "istanbul'un dijital maketini yaptık. Projeleri yerleştirerek, İstanbul'a etkisini göreceğiz" dedi...

istanbul dijital platform projesi Haberi

istanbul dijital platform projesi


İstanbul Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İstanbul Rehberler Odası (İRO) iştirakiyle gerçekleştirilen "İstanbul Dijital Platform Projesi"nin tanıtım toplantısı, Kalyon Otel'de gerçekleştirildi.  


Toplantıda konuşan İstanbul Valisi Mutlu, İstanbul için birlikte güzel bir şey yapmanın keyfini yaşadıklarını belirtti.  


Çağın artık dijital bir çağ olduğunu dile getiren Mutlu, "Bu dijital çağda, bizim de ne yapıyorsak mutlaka bunun üzerinden bir şeyler yapma zorunluluğumuz var. Bu proje, temelde İstanbul Kalkınma Ajansı temelli bir projedir" diye konuştu. 


Vali Mutlu, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 2012 yılı içinde mali destek programları kapsamına özellikle turizmle ilgili programlar aldığını ve amaçlarının şehrin turizm potansiyelini artırmak isteyenlerin bu projelerden istifade etmelerini sağlamak olduğunu anlatarak, ajansın bu kapsamda 10 milyon lira fon ayırdığını söyledi....