03 / 05 / 2024

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 



Türkiye’de son zamanlarda zamlanan ücretlerden biri de dijital platformlardı. Netflix, Spotify ve Exxen gibi çeşitli dijital platformlarda kullanıcılara ödeme kolaylığı sağlanacak. Bu platformlarda %50 ödeme alınacağı belirtildi. Türkiye’de en fazla kullanılan film, dizi, müzik ve oyun içeriklerinin yer aldığı bu platformlar artık büyük bir ödeme kolaylığı sağlıyor. Tüm bu platformlardaki ödeme avantajlarını duyuran Enpara oldu.  

Enpara.com’dan dijital platformlar için %50 iade fırsatı 

QNB Finansbank  bünyesinde dijital bankacılık hizmetleriyle öne çıkan Enpara, dijital platformlar için %50 iade kampanyası başlattı. Kampanyaya göre belirli dijital platformlar yer alıyor. Ancak neredeyse tüm Türkiye’de kullanılan dijital platformları kapsıyor. %50 ücret iadesi kapsamında yer alan dijital platformlar arasında Netflix, Spotify, Amazon Prime, Youtube Premium, Exxen, Steam, Xbox, PlayStation Network ve Disney Plus bulunuyor. En az 2 fatura talimatının olması ve bazı şartların karşılanması durumunda kampanyadan yararlanılabiliyor.


Geri Dön