18 / 05 / 2024

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 



 Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50 si iade edilecek!

Kampanyaya katılım şartları 

Enpara’dan dijital platformlar için düzenlenen %50 ücret iadesi kampanyası  1 Ocak ve 30 Eylül 2023 tarihlerine kadar geçerli olacak. Enpara.com kredi kartıyla 150 TL’ye kadar yapılan harcamaların yarısı iade edilecek. Kampanyaya katılım şartları arasında en az 2 fatura ödeme talimatının bulunması gerekiyor. Bununla birlikte kredi kartı ekstre borcunun en az 5000 TL olması kampanya şartları dahilindedir. Ayrıca en az 2 adet bulunan faturaların aynı ay içinde ödenmesi de gerekmektedir. 

Başvurular nasıl yapılacak?

Enpara.com aracılığıyla belirli dijital platformlar için yapılacak olan %50 iade kampanyasına katılmak oldukça kolay. Bunun için öncelikle bir Enpara hesabı açmak ve sonrasında kredi başvurularını yapmak gerekmektedir. Belirlenen şartları karşıladığınızdan emin olduktan sonra Enpara’nın sunmuş olduğu %50 iade kampanyasından yararlanabilirsiniz. Kampanya hakkındaki tüm detaylara Enpara.com üzerinden ‘Kampanyalar’ kısmından ulaşabilirsiniz. 

Kurbanlıklar İstanbul’a gelmeye başladı: Fiyatları 50 ila 150 bin lira arasında değişiyor

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo Parfümlere yüzde 50 indirim Carrefoursa'da!


Geri Dön