18 / 05 / 2024

istanbul emlak pıyasası

istanbul emlak pıyasası

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanı Gökçen Taşkın, raylı sistemlerin konut projelerinin değerleri üstünde çok büyük etkisi olduğunu belirtiyor.Taşkın, Üsküdar-Sancaktepe metro hattı ile Marmaray'ın hizmete girmesiyle Gebze-Halkalı hattı çevresini de değerlen

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da risk yasası hayata geçirilmeli! Detaylar peş peşe açıklandı! Büyük deprem öncesi...

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, yaklaşık 1000 sayfalık taslak raporunu hazırladı. Raporda yer verilen talepler ve ayrıntılar peş peşe açıklandı. 

Uzmanlar peş peşe açıkladı! İstanbul’daki o ilçelerde kira fiyatları düşecek! İşte İstanbul emlak piyasasının hali!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depreminin ardından İstanbullu vatandaşlar da deprem korkusu çekmeye başladı. Bu korku emlak piyasasında da hareketlenmelere neden olacak. İşte detaylar!

Emlak fiyatlarına E-ticaret Yasası dopingi! Sektörden düzenleme talebi geldi!

E-ticaret Yasası’nın emlak sektöründe rekabeti olumsuz etkilediği gündeme geldi. Sektör temsilcileri, kanunla sisteme yeni sermayenin girişinin yasaklanmasının sektörün büyüme potansiyelini kötü etkilediğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'da arsa satıyor!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

istanbul emlak pıyasası Haberi

istanbul emlak pıyasası

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş uzmanlarından Gökçen Taşkın, İstanbul'da raylı sistemlerin emlak değerleri üstünde büyük etkisi olduğunu ifade ederek raylı sistemin ulaştığı yerlerin erişilebilirliği kolaylaştığı için artışın bölgesel olarak yaşandığını belirtiyor. Kadıköy-Kartal metro hattının açılmasıyla birlikte Kartal-Maltepe bölgesinin E-5 güzergahı boyunca söz konusu yüksek artışın gerçekleştiğini söyleyen Taşkın, güzergah boyunca birçok proje yapıldığı gibi proje sayısında da önemli bir artış görüldüğünü kaydediyor.


Ofis yatırımları da hızlandı

Adalet Sarayı ile birlikte bölgede ofis sayısında da artış görüldüğünü ifade eden Taşkın, EVA Gayrimenkul Değerleme olarak 2012 Aralık ayında yayınladıkları sektör raporunda bu gelişmeye de yer verdiklerini, bölgede markalı konutların birim metrekarelerinin yüzde 30 dolayında artış gösterdiğini tespit ettiklerinin altını çiziyor. Taşkın, araştırma sonuçlarına göre bu artışta raylı sistemlerin çok önemli bir payı olduğuna...