28 / 04 / 2024

istanbul enerji parkı projesi

istanbul enerji parkı projesi

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde kuracağı “Güneş enerjisi Parkı” ile hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek . enerji parkı yaklaşık 85 dönüm arazi üzerine kurulacak

TBMM İstanbul'daki park satışına tekrar ‘dur’ dedi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'u 295 bin metrekare yeşil alanı imara açmak için komisyona gönderdi. Komisyondan incelme sonrasında olumsuz yanıt geldi...

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

İstanbul Prestij Park daire fiyatları!

Bak Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Prestij Park daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Prestij Park Evleri'de Emalk Konut kampanyasına katıldı.

İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017!

Bak Yapı imzası taşıyan İstanbul Presitj Park Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017...

İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstanbul Outlet Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstanbul Outlet Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

TOKİ İstanbul'da park inşaatına 2016'da başlıyor!

TOKİ İstanbul'a yeni bir park kazandırıyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Parkın inşaatına 2016'da başlanacak.

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Selvi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Outlet Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstanbul Outlet Park AVM kurban bayramında kaça kadar açık? İstanbul Outlet Park AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul Prestij Park satılık!

İstanbul Prestij Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 350 bin metrekare olarak belirlenen proje 170 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

İstanbul Moda Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Moda Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Memet Taş tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

istanbul enerji parkı projesi Haberi

istanbul enerji parkı projesi


Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde kuracağı “Güneş enerjisi Parkı” ile hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek . enerji parkı yaklaşık 85 dönüm arazi üzerine kurulacak. “Güneş enerjisi Parkı” çevre dostu olmasının yanı sıra göçmen kuşlar için de barınma imkanı sağlayacak. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “6 yıl içinde de kendisini amorti edecek bir sistem kuracağız. 2 MW’lik bir sistem kurmayı planlıyoruz. O zaman belediyemizin bütün enerji ihtiyacı karşılandıktan sonra o enerjinin 1,5 katı kadarı da ek gelir olarak bize geri dönecek. Kurulacak panellerin altlarında göçmen kuşların barınabilecekleri yerler yapılacak”...