10 / 05 / 2024

istanbul Fuar Kampüsü

istanbul Fuar Kampüsü

İSMOB açılışını yapan Kadir Topbaş, "Burada size bir müjde vermek istiyorum. Kuzeyde yeni yapılan havaalanı yakınında 1,5 milyon metrekarelik alanda 'Fuar Kampüsü' yapmak üzere bir çalışmamız var” dedi.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü beton testinde!

Marmara depreminde hasar gören ve güçlendirme yapılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde bulunan bazı binalar büyük hasar gördü. Binalardan karot örnekleri alınarak beton testine gönderildi.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt geliyor!

İstanbul Üniversitesi'nin Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt inşa edilecek. Toplam 4 bin kişilik öğrenci yurtları 30 bin metrekarelik alanda yükselecek.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin yeni kampüsünde son durum!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin eğitim-öğretim faaliyetlerini kalıcı bir mekana taşımak için Ümraniye’de 67 bin metrekarelik alan üzerinde sürdürülen kampüs inşaatı çalışmaları tamamlandı.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde yer alan Eczacılık Fakültesi, Fen Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi'nin de içinde bulunduğu parsellerde yenileme çalışması yapılmasına ilişkin plan değişikliği İBB Meclisinde oyçokluğu ile kabul edildi.

Bakırköy'de sağlık kampüsü yapılacak!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin bu yıl ilk mezunlarını verdiğini belirten istanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, eğitime Mahmutbey Kampüsü'nde başladıklarını belirtti.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

İstanbul Aydın Üniversitesi yeni kampüsünü Silivri'de inşa edecek!

Geçtiğimiz yıl Silivri Belediyesi ile protokol imzalayan İstanbul Aydın Üniversitesi, kampüs çalışmalarıyla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı.Üniversitenin yeni kampüsü 5 bin kişi kapasitesiyle Silivri'de inşa edilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi kampüs projesi için start verildi!

TOKİ'nin projesini yürüteceği kampüsün içinde; rektörlük binası, fakülteler, enstitüler ve yüksekokulların yanı sıra; sosyopark, teknopark, kütüphane, kongre merkezi, araştırma ofisleri, uzaktan ve sürekli eğitim merkezi gibi çok sayıda birim yer alacak..

İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin beklenen kampüs projesi hayata geçiyor!

İstanbul Teknik Üniversitesinin konsept projesini hazırladığı, TOKİ' nin projeyi yürüteceği Kadıköy-Üsküdar'da 278 dönümlük alanda yer alacak İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin beklenen kampüs projesi hayata geçiyor...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kadıköy-Üsküdar kampüsünü hayata geçiriyor!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi yeni bir kampüs inşa ediyor. Kadıköy - Üsküdar’da D - 100 Karayolu üzerinde 278 dönümlük alanda kurulmaya devam eden İstanbul Medeniyet Üniversitesinin beklenen kampüs projesi artık hayata geçiyor.

istanbul Fuar Kampüsü Haberi

istanbul Fuar Kampüsü


İstanbul Mobilya Fuarı'nın (İSMOB) açılışını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Burada size bir müjde vermek istiyorum. Kuzeyde yeni yapılan havaalanı yakınında 1,5 milyon metrekarelik alanda 'Fuar Kampüsü' yapmak üzere bir çalışmamız var” dedi.


CNR Holding tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı'nın (İSMOB) açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve çok sayıda yerli yabancı mobilya üreticisi firma yetkilileri katıldı.


Fuar açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, günümüz dünyasında hızlı bir değişim ve dönüşümün yaşandığını ve bu değişim ve dönüşümü yakalayamayanların başarılı olanları izlemekle yetineceğini söyledi. Türkiye'nin bunu son 11 yıldır başardığını, her alanda değişim ve gelişim sürecinin içine girildiğini kaydeden Başkan Topbaş, “Merkezi ve yerel yönetimler kurumsal taassup gözetmeksizin...