29 / 04 / 2024

istanbul gayrimenkul değerleme ortağı Celal Erdoğdu

istanbul gayrimenkul değerleme ortağı Celal Erdoğdu

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. kurucu ve yönetici ortağı Celal Erdoğdu kimdir? Celal Erdoğdu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Celal Erdoğdu...

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demirkaya tarafından kuruldu.

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekşioğlu Kerik tarafından açıldı.

Arves Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arves Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bayraktar tarafından açıldı.

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Doğan ve Esra Demirhan tarafından açıldı.

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Can Kip tarafından açıldı.

Büyükyalı İstanbul 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Cer İstanbul 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerindenCer İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

istanbul gayrimenkul değerleme ortağı Celal Erdoğdu Haberi

istanbul gayrimenkul değerleme ortağı Celal Erdoğdu

Celal Erdoğdu kimdir?

Celal Erdoğdu, 2001 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması lisans proramını tamamlamış ve bu eğitimi ile beraber çift anadal programı ile yine aynı üniversitede mimarlık eğitimi almıştır. Bu eğitimlerini takiben Almanca eğitimi için Almanya'da ve İngilizce eğitimi için İngiltere'de iki yıla yakın bulunmuştur.  


2003-2005 yılları arasında gayrimenkul pazarlamasında yer aldıktan sonra 2005 yılında İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ve yönetici ortağı olmuştur. Celal Erdoğdu, 2007 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurulu’nun lisans verdiği “Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarındandır”. 


2005 yılından bugüne onbinlerce raporun hazırlanması aşamasına liderlik etmiştir. 2012 yılında ISMA - Informācijas Sistēmu Menedžmenta Augstskola'dan MBA derecesini Gelişen Pazarlarda Gayrimenkul Yatırımı ve Geliştirmesi için Pendik/Kurtköy Vaka Çalışması (Real Estate Investment & Development in a Emerging Market...