04 / 05 / 2024

İstanbul Grand Prix

İstanbul Grand Prix

Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alan Metropol İstanbul'da Grand Prix düzenlendi. Yarışmada ilk üçe girenlere kupa verildi

Yeni mezunlar dikkat! İGA, Yeni Havalimanı'na 1000 personel alacak! İşte başvuru ekranı, hemen başvurun!

İstanbul Grand Airport (İGA) 1000 yeni mezun personel alacağını duyurdu. İşte başvuruya dair tüm detaylar...

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Kadri Samsunlu 7 soruda İstanbul Yeni Havalimanı'nı anlattı!

İstanbul Grand Airport (İGA) firmasının CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Samsunlu, "Yaptığımız işleri sözleşme ve kanunlar çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Aris Grand Tower 2+1 kampanya!

Aris Grand Tower 2+1 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Grand Tower, 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor.

Grand Rezidans yeni fiyat listesi!

Grand Rezidans yeni fiyat listesi 374 bin TL'den başlıyor. Grand Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

Başakşehir Grand Rezidans fiyat listesi 2017!

Toplam 140 daireye yer verilen 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde yüzde 5 peşinat vererek 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Esenyurt Aris Grand Tower güncel fiyatlar!

Esenyurt Aris Grand Tower güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0,39 faiz oranıyla ödeme yapılabilen proje İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor...

İstanbul Grand Prix Haberi

İstanbul Grand Prix

Ataşehir'de TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından Türkiye'nin en büyük projelerinden birisi olarak yükselen Metropol İstanbul'da "Metropol İstanbul Grand Prix" heyecanı yaşandı. 


Metropol İstanbul satış ofisinde gerçekleşen etkinliğe spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi adına Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Varyap yöneticilerinden Sururi Günce ve Metropol İstanbul Proje Direktörü Ayberk Yalın, Galatasaray Spor Kulübü Yöneticisi Abdurrahim Albayrak'a Galatasaray futbol takımının bu yıl elde ettiği süper lig şampiyonluğu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yöneticisi Şeref Yalçın ve Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman'a ise EuroChallenge'ta zafere ulaşmalarından dolayı plaketleri takdim edildi. Etkinlikte gerçeğiyle aynı boyutlardaki Formula 1 araçları içinde Grand Prix yarış simülasyonuna katılan ve yarışmada dereceye girenlere kupaları verildi. 


Körfez'de tanıtım yapılacak


Üç...