28 / 04 / 2024

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü; Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar ve de Esenler toplum sağlığı merkezlerine bağlı 10 aile sağlığı merkezinde engellilere yönelik düzenleme ihalesi 30 Eylül'de yapılacak.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Pandemi sonrası sağlıklı evlere talep arttı!

DAP Yapı’nın İstanbul Çekmeköy’de hayata geçirdiği Ormanköy projesi ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle inşa ediliyor. Firmanın belirlediği ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ ile hayata geçen projenin yüzde 90’ı yeşil alanlardan oluşuyor. 

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Konoravirüse karşı 'acil sağlıklı projeler' inşa ediliyor!

Koronavirüs nedeniyle birçok acil sağlıklı projeler inşa ediliyor. İstanbul'a yapılacağı açıklanan iki sahra hastanesinin de yapımını Rönesans İnşaat üstlenecek.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Karşıyaka tesislerini sağlıkçılara tahsis etti!

Spor camiası olarak ilk ateşi kendilerinin yaktığını söyleyen KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Haberi

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü; Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar ve Esenler toplum sağlığı merkezlerine bağlı 10 aile sağlığı merkezinde engellilere yönelik düzenleme yapılmasını ihaleye çıkarıyor.


45 günde tamamlanacak işin ihalesi; 30 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak. 



İHALE İLANI: 


2014/113631 İKN HALK SAĞLIĞI KURUMU İST.HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 98120


MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI KUÇUKÇEKMECE, BAHÇELIEVLER, BAĞCILAR VE ESENLER İLÇELERİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİNE BAĞLI 10 ADET AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK DÜZENLEME YAPILMASI


İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ


Müdürlüğümüze bağlı Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar ve Esenler İlçeleri Toplum Sağlığı Merkezlerine Bağlı 10 Adet Aile Sağlığı Merkezinde Engellilere Yönelik Düzenleme Yapılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale...