29 / 04 / 2024

istanbul halkalı emlak konut gyo

istanbul halkalı emlak konut gyo

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı 4. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi kapsamındaki tadilat yapı ruhsatlarını aldı.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Emlak Konut GYO, İstanbul'un 4 ilçesindeki parsellerinin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Tuzla Aydınlı, Küçükçekmece Halkalı, Arnavutköy Ömerli ve Kartal'da yer alan parsellerinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte o rakamlar...

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

istanbul halkalı emlak konut gyo Haberi

istanbul halkalı emlak konut gyo

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Küçükçekmece Halkalı'daki  '4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' kapsamında 851 Ada 1 Parsele ait Yapı Ruhsatları 16.12.2010 tarihinde alınan, ancak '851 Ada 1 Parsel yapılan İmar Planı' tadilatına istinaden ifraz edilerek 851 Ada 4 Parsel ve 851 Ada 5 Parseller oluşan, 851 Ada 4 Parselde yer alan 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 nolu Bloklar ile 851 Ada 5 Parselde yer alan hastane bloğuna ait tadilat yapı ruhsatları 03.09.2012 tarihinde alındı.


Ruhsatların alınmasının ardından proje kapsamında 11 adet olan ticari ünite sayısı 8 adet, 2303 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı ise 2300 adet...