03 / 05 / 2024

istanbul havacılık merkezi

istanbul havacılık merkezi

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanı ile ilgili konuştu. Recep Boğazlağan, ' 3'üncü havalimanı istanbul'u havacılık merkezine dönüştürecek ' dedi.

3. havalimanı İstanbul'u havacılığın merkezi yapacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, yapılacak 3. havaalanının İstanbul'u havacılığın merkezi yapacağını belirtti...

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Mehmet Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

istanbul havacılık merkezi Haberi

istanbul havacılık merkezi

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanıyla ilgili, "İstanbul'a inşa edilecek üçüncü havalimanı, Türkiye ekonomisine her yıl milyarlarca dolar kazandırırken, İstanbul'u da dünyanın en önemli havacılık merkezine dönüştürecek" dedi. 


İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 7 Haziran'da temel atma töreni gerçekleşecek Üçüncü Havalimanı Projesi'nin bilinmeyen yönlerini anlattı. 

İstanbul'da katıldığı bir programda 3'üncü havalimanıyla ilgili konuşan, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı da olan Prof. Dr. Bozlağan, "Yaklaşık 80 bin dönüm arazi üzerine inşa edilecek havalimanı, kapladığı alan itibariyle Atatürk Havalimanı'ndan 7 kat büyük olacak. Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle halen dünyanın en büyük havalimanı olan Atlanta Havalimanı 'ndan bir buçuk kat büyük olacak. 


100 bin kişiye iş imkanı sağlayacak havalimanı, ekonomiye sağlayacağı etkiyle...