07 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı 7 Nisanda açılacak mı

İstanbul Havalimanı 7 Nisanda açılacak mı

Tüm fazları tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı, tam kapasiteye geçeceği 7 Nisan tarihine hazırlanıyor.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın 2043'e kadar ertelenen kira tutarı 1.2 milyar TL! 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın ertelenen kira gelirinin ek bütçenin yüzde 2.7'sine denk olduğunu aktaran CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

İstanbul Havalimanı'nda İGA devlete 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek!

İşletme süresi 25 yıl olarak (sona erme: 7 Nisan 2044) belirlenen İstanbul Havalimanı'nda, İGA devlete toplam 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

İstanbul Havalimanı'nın uçurduğu dört ilçe! 

İstanbul Havalimanı, Büyükçekmece'de konut fiyatları son bir yılda yüzde 8.95, Esenyurt'ta yüzde 8.33, Başakşehir‘de yüzde 7.94 artırdı. Arnavutköy'de ise konut fiyatları son bir yılda yüzde 0.22 artış kaydetti.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması belgesellere konu olacak!

Dünya havacılık sektörü, 5-7 Nisan'da gerçekleşecek dev transferi bekliyor. Atatürk Havalimanı'ndaki tüm birimler 45 saatte 800’ü TIR, 14 bin araçla İstanbul Havalimanı’na taşınacak. ‘Büyük göç’ belgesellere konu olacak...

İstanbul Havalimanı’na taşınma 7 Nisan'da bitecek!

Atatürk havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak taşınma işlemine ait detaylar belli oldu. 5 Nisan 03.00'te başlayan taşınma 7 Nisan 00.00'da sona erecek.

Atatürk Havalimanı 7 Nisan'da ticari uçuşlara kapılarını kapatıyor!

Türkiye'nin göz bebeği Atatürk Havalimanı 7 Nisan tarihinde ticari uçuşlara kapılarını kapatıyor.

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınmada bu yollara dikkat!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 5-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan büyük taşınma öncesi İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılması planlandı.

Jens Bischof: İstanbul Havalimanı olağanüstü bir proje!

İstanbul Havalimanı’nın modern ve verimli olacağını ifade eden Hava yolu şirketi SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, İstanbul Havalimanı’nın olağanüstü bir proje olduğunu söyledi...

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

İstanbul Havalimanı 3 bin taksiciye ekmek kapısı olacak!

Türk havacılık tarihinin en büyük taşınması taksileri de etkileyecek. Atatürk Havalimanı'nda görev yapan 660 taksi, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınacak.

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

İstanbul Havalimanı 7 Nisanda açılacak mı Haberi

İstanbul Havalimanı 7 Nisanda açılacak mı

Toplamda 76,5 milyon metrekarelik bir alan üzerine hayata geçirilen ve ilk fazının açılışı 29 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı tam kapasiteye 7 Nisan 2019’da geçecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türk Hava Yolları'nın toplamda 23 iç ve dış hat tarifeli seferlerine ev sahipliği yapan havalimanına tam taşınma gerçekleştiğinde, 300'den fazla destinasyona da uçuş icra edilecek. 

Tarifeli seferlerin hizmete girmesiyle beraber Arnavutköy ilçesi sınırlarında bulunan İstanbul Havalimanı'na ulaşım büyük önem kazanacak. Havalimanına ulaşım için ise çok sayıda alternatif mevcut.

Havalimanına, İETT ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin şirketi İstanbul Otobüs A.Ş'nin yeni markası "Havaist" hatlarıyla ulaşım sağlanıyor. İstanbul Havalimanı'nın toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında şehir içi bagajlı lüks taşımacılığını gerçekleştiren Havaist, havalimanının kısmi olarak açılması üzerine hat ve sefer düzenlemesi...