05 / 05 / 2024

istanbul Havaray ibb onay

istanbul Havaray ibb onay

İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı..

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İstanbul'daki İBB'ye ait binanın 25 yıllık tahsisinin iptali engele takıldı!

Fatih’te İstanbul İtfaiyesi’nin yanı başında yer alan İBB’ye ait binanın 2010'da Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne 25 seneliğine bedelsiz tahsis edilmesine ilişkin kararın iptali, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

Diamond of İstanbul projesine İBB'den izin çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maslak’ta Hattat grubunun gökdelenleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan imar planlarına “yapılaşma değerleri çelişkili” olduğunu iddia ederek itiraz etti.

Kanal İstanbul protokolü İBB’ye hangi görevleri yüklüyor?

İBB Başkanı İmamoğlu dün Kanal İstanbul konusunda kendilerinden önce yapılmış olan protokolden çekildiklerini açıkladı. Protokol 2018 yılında Mevlüt Uysal tarafından imzalanmıştı. Ve bakın protokol İBB’ye hangi görevleri yüklüyor...

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul’un ilk havaray ihalesinde 4 firma devre dışı kaldı!

İstanbul’un ilk havaray ihalesi gerçekleşti. 12 Ocak'ta gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesine 7 firma katıldı. İtirazlar sonucunda toplam 4 firma devre dışı kaldı.

İBB havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatacak havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı. İBB İstanbul'un genel, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projesini ve Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunu ihaleye çıkarıyor

Japonya'daki havaray teknolojisi İstanbul’a getirilecek!

Erman Akgün, Japonya’da 1964’ten beri kullanılan havaray teknolojisini İstanbul’a getirmek için ciddi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Akgün, “Sıfır kaza ile işletilen Japon hızlı tren teknolojisini de Türkiye’ye nasıl getirebileceğimize bakıyoruz” dedi

Vadi İstanbul Havaray projesi yolda!

Vadi İstanbul Havaray projesi Artaş - Aydınlı - Invest - AFK Adi Ortaklığı tarafından yapılacak. Vadi İstanbul Havaray projesinin uzunluğu 750 metre olarak belirlendi.

İşte İstanbul'daki Havaray projeleri ve uzunlukları!

İstanbul'da toplu taşımayı kolaylaştırmak amacıyla raylı sistemlere ek olarak yeni havaray hatları yapılacak. Yeraltında milyonlarca kişinin seyahat ettiği İstanbul'da, trafiğe takılmadan havadan yolculuk da mümkün olacak.

İstanbul'a 11 ayrı havaray hattı yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı ana metro omurgasının altyapısını oluşturacak ‘Havaray’ın güzergahları belirlendi..

İstanbul'un Havaray projesine onay geldi!

İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı..

istanbul Havaray ibb onay Haberi

istanbul Havaray ibb onay
İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Faruk Vahapoğlu, "Proje şimdilik imar planlarına işlendi. İnşaatına ne zaman başlanacağı belli değil" dedi. 11.6 kilometre uzunlukta olan hat, Sefaköy metrobüs durağından başlayacak, Halkalı Meydanı'ndan geçerek, Atakent, İkitelli ve Başakşehir 1. Etap Metrosu'na kadar...