10 / 05 / 2024

istanbul havuz bakım ve onarım işi

istanbul havuz bakım ve onarım işi

İstanbul geneli parklar, mezarlıklar, korular, yollar ve havuzların bakım ve onarım İşi ihale edilecek...

Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hasta bakım desteği neden yatmadı? İstanbul, Ankara'da ne zaman yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak belirli tutarlarda ödenen evde bakım maaşları sık sık araştırılıyor. Temmuz zammının ardından yükselen evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı?

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

İstanbul deprem bakımından en riski kentlerden biri!

İTÜ Jeofizik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Haluk Eyidoğan, İstanbul'un deprem kayıpları bakımından dünyanın en riskli kentlerinden biri olduğunu da hatırlattı.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'ya kaldı!

İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

İstanbul'da Yaşlı Bakım ve Huzurevi için kiralık bina aranıyor!

İstanbul İli'nin Anadolu veya Avrupa yakasında, ana arterit ve yüksek erişilebilirliliğe sahip konumda uzun dönem kiralık binalar aranmaktadır. İşte ''Yaşlı Bakım ve Huzurevi” projesinde aranan bina özellikleri;

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

istanbul havuz bakım ve onarım işi Haberi

istanbul havuz bakım ve onarım işi


İstanbul Geneli Parkları, Mezarlıkları, Koruları, Yolları ve Havuzların Bakım ve Onarım İşi hizmet alımı  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhale 17 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için