25 / 07 / 2024

istanbul iç mimarlar odası

istanbul iç mimarlar odası

TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi 10. Olağan Genel Kurulunu 7 Ocak 2012 tarihinde saat 13.00te Büyükdere Caddesi No 66 K 1 Mecidiyeköy adresinde gerçekleştirecek

İç Mimarlar Odası’ndan İmar Yönetmeliği'nde düzenleme talebi!

İç Mimarlar Odası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde düzenleme yapılmasını talep etti.

Murat Kurum 'Kanal İstanbul' için talimat verdi!

2021 yılı içerisinde Kanal İstanbul projesinin ihalesini yapacaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah Kanal İstanbul Projesi'ni İstanbul'umuza, Türkiye'mize kazandıracağız'' dedi.

2021'de Kanal İstanbul için önemli ilerlemeler olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinde çalışmaların bitmek üzere olduğunu ve yasal düzenlemelerin yakında yapılacağını belirterek, "2021'de Kanal İstanbul için önemli ilerlemeler olacak inşallah. 2021'de kazma vurmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Kanal İstanbul için kritik gelişme!

Kanal İstanbul için kritik bir gelişme yaşandı. Kanal İstanbul’un tartışmalı bilirkişi heyetinden olan H.A. “tehdit edildim” diye konuşarak, flaş bir adım attı...

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

TMMOB'dan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Kanal İstanbul ÇED Olumlu Kararı İptal Davası için belirlenen bilirkişilerin objektif olmadığını ileri sürerek dilekçe verdi ve itirazda bulundu.

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Kanal İstanbul için veriler ne diyor?

İçişleri Bakanlığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "Devlet Projesi olarak uygulamaya konulan Kanal İstanbul Projesi aleyhine" afiş astığı için soruşturma başlattı. Ekrem İmamoğlu ise Kanal İstanbul'u devlet projesi olarak görmediğini belirtti. Peki veri ve uygulamalar ne diyor?

Kanal İstanbul için hazırlanan çevre düzeni planı yargıya taşındı!

TMMOB'a bağlı 10 meslek odası, Kanal İstanbul projesinin iptali için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dava açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan işlemin hukuka aykırı olduğu kaydedilen dilekçede, “6306 Sayılı Kanun’un ilgili maddesi gereği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na tanımlana

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

Kanal İstanbul için tüyler ürperten açıklama: Yapılırsa İstanbul için intihar olur!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un dev metropol için bir yıkım olduğunu söyledi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul projesi kapsamında askıda bulunan planlara ilişkin itiraz dilekçesi verdi. Kaftancıoğlu, 16 milyon İstanbullu ile birlikte dayanışma içerisinde mücadele edeceklerini belirtti.

Kanal İstanbul için ihale yapılacak mı?

Kanal İstanbul için asıl bir ihale yolu izleneceği, daha doğrusu ihale edilip edilmeyeceği henüz belli olmadı. Rönesans grubunun Kanal İstanbul için yoğun şekilde çalıştığı ileri sürülüyor...

istanbul iç mimarlar odası Haberi

istanbul iç mimarlar odası

TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi 10. Olağan Genel Kurulunu 7 Ocak 2012 tarihinde saat 13.00te Büyükdere Caddesi No 66 K 1 Mecidiyeköy adresinde gerçekleştirecek. Seçimler ise yine aynı adreste 8 Ocak 2012 tarihinde saat 09.00 ile 17.00 arasında yapılacak.

Genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci kurul, çoğunluk aramaksızın 14 Ocak 2012 tarihinde aynı adreste tekrarlanacak. Seçimler ise 15 Ocak 2012 tarihinde yine aynı saatler arasında gerçekleştirilecek.

0212 275 30 72
0533 362 42 76
www.icmimarlarodasi.org.tr
[email protected]


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...