27 / 04 / 2024

İstanbul İki Şehir Projesi

İstanbul İki Şehir Projesi

İstanbul'un nüfus artışını engellemek için önlem alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, öncelikli olarak Bağcılar, Güngören ve Bayrampaşa ilçelerini yeni kurulacak iki şehre taşımayı planlıyor...

Başbakan Erdoğan'ın iki şehir projesiyle İstanbul'a Seul modeli!

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında kurulacağını açıkladığı 'İki Şehir' projesinin ayrıntıları netleşti. Şehirlerin her biri 500 bin nüfuslu olacak.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

TOKİ Kayaşehir başvuruları 5 Eylül'de başlayacak!

TOKİ’nin İstanbul Kayaşehir’de satışa çıkardığı evler daha ilk günden yoğun taleple karşılaştı. Fiyatların 144 bin, taksitlerin ise 603 liradan başladığı 1.892 konut hakkında bilgi almak için binden fazla kişi satış ofisini ziyaret etti. Başvurular 5 Eylül’de başlayacak

TOKİ Kayaşehir'de 1.500 konuta 103 bin kişi başvurdu!

TOKİ’nin alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için İstanbul Kayaşehir’de yapacağı 1.500 konut için toplamda 103 bin kişinin başvurduğu belirtiliyor. İşte kurada kazanan isimler...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm için imar planları bekleniyor!

İSTANBUL Ataşehir'de yer alan Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm imar planlarına takıldı. İki yılı aşkın bir süredir hak sahipleriyle görüşerek anlaşma imzalayan inşaat firmaları bölgede çalışmalara başlamak için imar planlarını bekliyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Sağlık Kent'e, metroya, Atatürk Havalimanı'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Kanal İstanbul'a yakın bir alanda bulunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Kayaşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Toplam 700 adet daireden oluşan proje 2 parselde yükseliyor.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda son başvuru 30 Nisan!

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 1500 daireyi satışa sundu. Taksitlerin 539 liradan başladığı evler için başvurular 30 Nisan 2015'e kadar yapılabilecek..

TOKİ Kayaşehir'e ilk gün 6 bin 640 başvuru geldi!

TOKİ’nin İstanbul Kayaşehir’de 539 lira aylık taksitle satışa çıkardığı konutlara ilk gün vatandaş hücum etti. Satışa çıkan bin 500 konuta ilk gün 7 bine yakın başvuru oldu. 30 Nisan’a kadar sürecek başvurular Halkbank şubelerine yapılabiliyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de 539 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan konutların başvuruları, bugünden itibaren alınacak.

TOKİ Kayaşehir başvuruları yarın başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de 539 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan konutların başvuruları, yarından itibaren alınacak.

TOKİ Kayaşehir 2015 başvuru 23 Mart'ta başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir'de yapımı süren bin 500 yeni konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığını açıkladı..

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

İstanbul İki Şehir Projesi Haberi

İstanbul İki Şehir Projesi
İstanbul'da nüfus yoğunluğunun azaltılması için başlatılan yeni İki Şehir projesi hayata geçirildi. Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip olacak bu şehirlere taşınacak ilçeler arasında öncelikli olarak Bağcılar, Bayrampaşa ve Güngören ilçelerinin yer alması bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili kesin karar...