27 / 04 / 2024

istanbul in levent fiyat

istanbul in levent fiyat

Ünal İnşaat'ın projesi İstanbul Inn Levent'te fiyatlar 262 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor...

Point İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

Kanal İstanbul, Çin medyasının ve yatırımcısının gündemi oldu!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Çince olarak paylaştığı “Kanal İstanbul” videosu, Çin medyasında geniş yer buldu. Dev proje Çinli yatırımcıların dikkatini çekti...

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Yalın Levent’teki evini Bebek’e taşıdı!

Ünlü şarkıcı Yalın, köpekleri Nina ve Harvey için Levent’teki evini Bebek’e taşıdı. Yalın, tadilat çalışmaları biten yeni evine yerleşti.

Kanal İstanbul, inşaat maliyetinin 50 katı işlem hacmine talip!

Sabah Gazetesi Ekonomi yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin bugünkü yazısında 'çılgın proje' olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un inşaat maliyetinin 50 katı bir işlem hacmine denk gelen 500 milyar dolara talip olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı..

İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası!

Ünlü manken ve oyuncu Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını Instyle Home dergisinin Ekim ayı sayısı için açtı. İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası...

Ab İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhiddin Kayumov tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2d İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Duman tarafından kuruldu.

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

istanbul in levent fiyat Haberi

istanbul in levent fiyat


Ünal İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesi 135 adet konut ve ofislerden oluşuyor. 17 katlı tek blok halinde yükselen İstanbul Inn Levent projesinde 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.


İstanbul Inn Levent'te fiyatlar 262 bin TL'den başlıyor. 48 metrekare ve 68 metrekare 1+1'ler,  69 metrekare ve 89 metrekare büyüklükte 2+1 dairelerin yer aldığı İstanbul Inn Levent projesinin inşaat çalışmaları Aralık ayının sonunda başlıyor.


İstanbul Inn Levent projesinde teslimlerin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. Projede sanat odası, oyun odası, toplantı salonları, çamaşır ve ütü odaları, kapalı otopark, spa, kapalı yüzme havuzu, pilates, yoga, cep sineması, parti ve karaoke odası, ilk yardım müdahale odası, çok amaçlı salon gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Büyükdere Caddesi'ne 200 metre, Kanyon Alışveriş Merkezi'ne 100 metre uzaklıkta yer...