02 / 05 / 2024

istanbul indirimli konut

istanbul indirimli konut

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

TOKİ'nin başlattığı indirimli konut ve arsa satışları sona erdi. TOKİ'nin borcunu erken ödeyenlere yaptığı indirim kampanyasından yararlanan kişi sayısı açıklandı. TOKİ'den alınan son dakika verilerine göre, bütün borcunu kapatan 23 bin 034 kişiye tapu verilecek.

Black Friday indirimli konut projeleri 2020!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları da herkesin merakla beklediği Efsane Cuma kampanyasını konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday indirimli konut projeleri 2020...

Black Friday indirimli konut projeleri 2019!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları Efsane Cuma kampanyasını konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday indirimli konut projeleri 2019...

TEB’den indirimli konut kredisi!

TEB kredi başında peşinat ödeyerek konut kredisi faiz oranlarını düşürmek isteyen müşterilerine İndirimli Konut Kredisi ürünü kullandırıyor. İşte indirimli Konut Kredisi ürününün detayları...

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları efsane kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2018...

İndirimli konut için son günler!

Konut ve iş yeri satışlarında indirimli KDV ve tapu harcı uygulaması ile ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyası herhangi bir uzatma olmazsa 31 Ekim Çarşamba günü itibariyle sona erecek. 

KİPTAŞ ve TOKİ'den İstanbul'da konut atağı!

Dar gelirli vatandaşları ucuz konut sahibi yapmak için kolları sıvayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve KİPTAŞ İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

İstanbul'da konut metrekare fiyatı 3 bin 832 liraya çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre Türkiye'de konut metrekare ortalama birim fiyatı son 5 yılda yüzde 82,5 artış gösterirken, İstanbul'da yüzde 113 yükseldi..

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

İstanbul'da konut fiyatları 2017'de yüzde 13 arttı!

Endeksa'nın 2017 yılında Konutta En Fazla Değer Artışı Olan İller ve İlçeler araştırmasına göre, 2017'de İstanbul'da konut fiyatları yüzde 13 oranında arttı!

istanbul indirimli konut Haberi

istanbul indirimli konut

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın 2 projesinde indirimli satışlar başladı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesinin yeni etabı ve Kırlangıç Evler Cumartesi günü satışa çıktı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu projelerde yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

FİYATLAR NE TELEFONDA VERİLİYOR NE DE İNTERNET SİTESİNDE YER ALIYOR

İstanbullular için yeni projeler hayata geçiren KİPTAŞ tarafından inşa edilen Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Projelerin fiyatları telefonda verilmediği gibi internet sitesinde de yer almıyor. KİPTAŞ yetkilileri fiyatların ve ödeme planının sadece satış ofisinden öğrenilebileceğini aktardı. 

KİPTAŞ GÜRPINAR KIRLANGIÇ EVLER'DE YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçiriliyor....