27 / 04 / 2024

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları efsane kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2018...



Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonraki ilk Cuma gününe deniyor. Black Friday de mağazalar çok erken saatte açılıyor ve beklenmedik derecede indirimli satışlar yapıyor.  Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları da kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday indiriğmli konut projeleri 2018...

1-AND Pastel’den yüzde 40 İndirim

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!


Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul de AND Pastel projesiyle Black Friday alışveriş günlerine dahil oldu. AND Gayrimenkul, Kartal’da hayata geçirdiği AND Pastel’de, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat da sunuyor.

Kampanya kapsamında 23, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde, AND Pastel'deki seçili dairelerde yüzde 40 indirim uygulanacak. Her gün yalnızca 19:00 - 00:00 saatleri arasında geçerli olacak indirim oranından AND Pastel web sitesini ve AND Pastel satış ofisini ziyaret eden kişiler yararlanabilecek. Kampanya her gün seçili 10 adet konut ile sınırlı tutulacak. Üç gün boyunca satışa sunulacak. toplam 30 daire, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşacak.

23 Kasım Cuma günü saat 19:00’da www.andpastel.com’da satışa sunulacak 10 daire ile başlayan kampanyada, satışta olan dairelerin kat planları, özellikleri ve fiyatları web sitesi üzerinden detaylı olarak incelenebilecek. 

   
Web: http://andpastel.com


2-Nef, Efsane Cuma’ya özel avantajlarla Hepsiburada’da

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!


Nef ilk defa satışa çıkaracağı Nef Ortayaka, Nef Arsa ve Nef Brentford London projelerinde 23 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan Efsane Cuma’ya özel olarak farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun daire ve arsaları da avantajlarla sunacak. Hepsiburada platformu üzerinden ulaşılabilecek ve sadece bu güne özel sunulacak Nef fırsatları, 300 bin TL'ye varan indirimlerle müşterilerle buluşacak.

Nef’in uzun süredir beklenen, Avrupa yakasındaki şehir merkezi projesi Nef Ortakaya 50 bin TL'ye, Nef Brentford London projesi ise Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimlerle satışa sunulacak.

Web: www.nef.com.tr

3-Lokum Manzara'da yüzde 25 indirim

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında inşa edilen Lokum Evler projesinin 4. etabı Lokum Manzara, 2 blok şeklinde yükseliyor. Lokum Manzara’da 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı tipte daireler bulunuyor. Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Lokum Manzara projesi konum olarak Sahile 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, AVM'lere 6 dakika, üniversitelere 12 dakika mesafede yükseliyor.

Lokum Evler projesinde Black Friday'e özel olarak yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Web: http://lokummanzara.com/

4- La Marin Kartal'da efsane indirim 

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

8 bin 205 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen La Marin projesi 24 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Toplam 198 konutun yer aldığı proje adalar manzarasına hakim konumda yer alıyor. Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

La Marin projesinde efsane indirim günlerinde son kalan daireler kampanyalı olarak satışa sunuldu. Kampanya kapsamında 2 oda 1 salon konutlar 695 bin TL, 3 oda 1 salon konutlar 1 milyon 430 bin TL'den başlıyor. Yüzde 50 peşinatta kalan yüzde 50'lik tutar vadeli olarak ödeniyor.

Web: http://lamarin.com.tr 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön