19 / 05 / 2024

istanbul inn ikitelli teslimler

istanbul inn ikitelli teslimler

Ünal İnşaat'ın yeni projesi İstanbul Inn İkitelli'de ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlayarak, 5 bin liraya kadar yükseliyor. İstanbul Inn İkitelli projesinin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

İstanbul İnn Levent Evleri fiyatları 250 bin dolardan başlıyor!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul İnn Levent teslimleri 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde olacak.

İstanbul İnn Levent'te metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek 'İstanbul INN Levent1 2016'da teslim edilecek. ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat'ın 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği İstanbul INN Levent'in ilk bloku satışta.

İstanbul İnn Levent ev fiyatları!

İstanbul İnn Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Inn Levent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İstanbul İnn Levent fiyatları!

Toplam 130 bağımsız birimden meydana gelen projede stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendi. Projenin yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi. İstanbul İnn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul İnn Levent lansman tarihi!

Stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendiği projede toplam 130 bağımsız birim bulunuyor. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul İnn Levent lansman tarihi 8 Mayıs 2015 olarak belirlendi.

İstanbul İnn Levent projesinin basın toplantısı 24 Nisan'da!

Ünal İnşaat&Özler İnşaat Ortaklığı tarafından Levent’te 200 milyon dolar yatırım değeriyle 5 blok halinde hayata geçirilen İstanbul inn Levent projesinin ilk bloğu satışa çıkıyor.

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

Uygar Cengel Holiday İnn İstanbul Airport Genel Müdürü oldu!

Holiday Inn İstanbul Airport Genel Müdürlüğü Görevine, sektörün tecrübeli isimlerinden Uygar Cengel getirildi. Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

İstanbul İnn Levent nerede?

Ünal İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te konumlandırılan ve 17 katlı tek bloktan oluşan İstanbul İnn Levent nerede yer alıyor? Projede, 135 konut ve ofis yer alıyor.

İstanbul İnn Bomonti Suites'te anahtar teslim! 525 bin TL'ye 2+1!

İstanbul İnn Bomonti Suites'te yer alan 100 metrekare alana sahip son dairenin fiyatı 525 bin lira olarak belirlendi. Proje Nişantaşı'na arabayla 2 dakika mesafede yer alıyor...

İstanbul İNN'in yüzde 30'u satıldı!

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği olan Dünya Mimarlık Festivali'nde (WAF) finale kalan İstanbul İNN Levent projesinde lansman öncesinde ön talep ile yüzde 30 satış gerçekleşti...

İstanbul İNN Levent'in yüzde 30'u satıldı! Metrekaresi 4 bin dolara!

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği WAF’da (Dünya Mimarlık Festivali ) finale kalan İstanbul İNN Levent projesinde lansman öncesinde ön talep ile % 30 satış gerçekleşti…

İstanbul İnn Levent konutları!

17 katlı tek blok halinde yükselen İstanbul İnn Levent konutları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 135 adet daire yer alıyor.

istanbul inn ikitelli teslimler Haberi

istanbul inn ikitelli teslimler


İstanbul inn İkitelli projesi Ünal İnşaat imzasını taşıyor. İstanbul inn İkitelli projesi ofis projesi olarak tasarlandı. İstanbul inn İkitelli projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 24 bin 500 metrekare olan İstanbul Inn İkitelli projesi Mental Design Works tarafından tasarlandı. İstanbul inn İkitelli projesinde ihtiyaç duyulduğu takdirde interaktif odalar, çok amaçlı salonlar, toplantı odaları, hobi alanları yer alıyor.


İstanbul inn İkitelli projesinde ofislerin metrekaresi 3 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 2014'ün ilk yarısında başlanılması hedeflenen İstanbul inn İkitelli projesinin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.


İstanbul inn İkitelli projesinde ofisler 250 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen modüler sistemle birleştirilebilir özellikte tasarlandı. İstanbul inn İkitelli projesinde ofislerin tavan yüksekliği 6 metre.









İstanbul...