06 / 05 / 2024

istanbul istatistik ofisi

istanbul istatistik ofisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Avrupa şimdilik stabil tuttu! Kasım ayında yükselmedi

Dünya üzerinde işsizlik yayımaya devame derken Avrupa'da da işszilik oranları belirlendi. Avrupa Birliği'nin istatistik ofisi Eurostat'ın verilerine göre kasım ayında işszilik oranı yüzde 6,5 olarak tespit edildi

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Nivo İstanbul satış ofisi!

Nivo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen proje toplam 1.404 daireden meydana geliyor. 

Thermal İstanbul satış ofisi!

Thermal İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 yıldız otel kalitesi ile hayata geçirilen proje 144 daireden meydana geliyor. 

Lens İstanbul satış ofisi!

Lens İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 33 bin metrekare arsa alanına sahip proje İstanbul Pendik Kurtköy'de yükseliyor.

Çengelköy Safahat İstanbul satış ofisi!

Safahat İstanbul Konakları projesi Selimoğlu Grup ve Pana Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Ahes Misal İstanbul satış ofisi!

Ahes Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı bölgesinde hayata geçirildi. Proje Alper Aksoy Mimarlık tarafından tasarlandı...

Büyükçekmece Avenue İstanbul satış ofisi!

Gül İnşaat tarafından inşa edilen Büyükçekmece Avenue İstanbul projesinde daireler 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Büyükçekmece Avenue İstanbul satış ofisi...

Kurtköy Lens İstanbul satış ofisi!

Kurtköy Lens İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kurtköy Lens İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 208 bin TL'den başlıyor...

Self İstanbul satış ofisi!

Self İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan projede ön talep toplanıyor.

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi!

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirtiliyor. 130 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 272 daire ve 10 dükkan yer alıyor.

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi!

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi irtibat için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 45 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilecek.

istanbul istatistik ofisi Haberi

istanbul istatistik ofisi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇lerı̇ ile bir çalışma toplantısı yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantı, dün akşam, İngiltere İstanbul Başkonsolosu Judith Slater’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Slater’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunan Ekrem İmamoğlu, “Çok değerli bir Londra gezisi yaptık. Başkonsolosumuz, bize muazzam bir arkadaşlık ve rehberlik yaptı” dedi. Katılımcılarla Londra’daki toplantılarıyla ilgili bilgiler paylaşan İmamoğlu, “Belediye Başkanı’yla olsun, Londra Belediyesi’nin bir kısım kurumlarıyla olsun ve yanı sıra iş dünyası ve finans kuruluşlarıyla olsun çok değerli toplantılarımız oldu. İstanbul, dünyanın bizi göre en önemli kentlerinden birisi. ‘Bize göre’ deyince eksik kalmasın; birincisi. İstanbul’un hakkını vermeliyiz. Hem bu şehirde yaşayanlar hem bu şehri yönetenler ve hem de bu şehirde yatırım yapanlar...