18 / 05 / 2024

İstanbul itfaiye istasyonu

İstanbul itfaiye istasyonu

İstanbul 'a 9 yeni itfaiye istasyonu kazandıran Başkan Kadir Topbaş, 38 olan istasyon sayısını 10 yılda 108'e çıkardıklarını ve teşkilatı modern araç gereçlere kavuşturduklarını söyledi.

İBB'den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!

İş arayanların beklediği müjde geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacak. Peki İBB iş ilanlarına nasıl başvurulur? İBB zabıta alımı için nereye başvurulur? İBB itfaiye eri alımı başvuruları ne zaman?

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Eyüp Alibeyköy'deki akaryakıt istasyonu için yeni imar plan!

İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. Akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapatıldı.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve market vasıflı gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Beylikdüzü'nde 6.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Üsküdar'daki benzin istasyonu ve market kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar'ın Selamiali Mahallesi'ndeki benzin istasyonu ile marketi 1 yıllığına kiraya veriyor..

Arnavutköy'de satılık akaryakıt istasyonu 24,7 milyon TL'ye!

İstanbul Arnavutköy'de yer alan akaryakıt istasyonu 24 milyon 753 bin 550 TL bedelle satışa sunuluyor. Gaziosmanpaşa Adliyesi 1. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkan istasyon için ilk ihale 21.09.2017 tarihinde 14:00'da yapılacak.

Bağcılar'da 24 milyon 282 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan bir katlı ve iki katlı akaryakıt istasyonu bina ve arsası 24 milyon 282 bin 681 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çorum Osmancık’a modern itfaiye istasyonu!

Osmancık İtfaiyesi, Belediye Hizmet Kampüsüne inşa edilen yeni itfaiye binasının inşaatı tamamlandı

İstanbul Sancaktepe'de satılık benzin istasyonu 18 milyon TL'ye !

İstanbul Sancaktepe'de yer alan arsa ve üzerinde benzin satış istasyonu enkazı ile natamam betonarme karkas binası olan ana taşınmaz satılıyor. Taşınmazların satış bedelleri 18 milyon TL.

İstanbul itfaiye istasyonu Haberi

İstanbul itfaiye istasyonu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Mimarsinan'da düzenlenen törenle çeşitli ilçelerde inşa edilen 9 modern itfaiye istasyonunu hizmete aldı.  Tören'e Başkan Topbaş'ın yanı sıra İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları Abdurrahman Uçak, Köksal Tandıroğlu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, modern araç gereçlerle donattıkları İstanbul İtfaiyesi'ni dünyanın en iyi teşkilatından biri haline getirdiklerini belirterek, "2004 yılında 38 olan itfaiye istasyon sayısı 108’e, personel sayısı 1.852’den 4 bin 254’e, araç sayısı 292’den 635’e ulaştı" dedi.


İstanbul İtfaiyesi; modern istasyon, araç ve ekipmanlarla dünyanın önde gelen itfaiyelerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Başkan Topbaş, "Bugün burada, İstanbul'da Asya ve Avrupa yakasındaki 3 bölgedeki, 9...