27 / 04 / 2024

İstanbul İzmir Otoyol projesi imzalandımı

İstanbul İzmir Otoyol projesi imzalandımı

Aselsan İstanbul - İzmir otoyol projesinin ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarlı sözleşme imzaladı.

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Bursa Karacabey'de arsalar değerlenecek!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan otoyol Bursa’nın Karacabey ilçesine değer katacak. 

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda sona geliniyor!

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi’nin yüzde 90’lık kısmı tamamlandı. Dev otoyol 2019’da açılacak.

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

İzmir, markalı konut üreticilerin merceğinde!

İstanbul-İzmir otoyol projesiyle İzmir'de konut sektörü hareketlendi. Markalı konut üreticisi rotayı İzmir'e çevirdi. İzmir'de 2019 yılına kadar 20 milyar liralık yatırım gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İzmir'de en çok arsa ve arazi yatırımı Torbalı'da yapıldı!

İstanbul - İzmir otoyol projesi yatırımcıların rotasını İzmir'e çevirmesine neden oldu. İzmir'de en çok arsa ve arazi yatırımı Torbalı'da yapıldı.

İzmir inşaat firmalarının yeni gözdesi!

İstanbul – İzmir otoyol projesinde yeni aşamaya gelinmesiyle inşaat firmaları da rotasını İzmir'e çevirdi

İstanbullu şirketlerin İzmir'de yatırımları artıyor!

İZMİR Yapımı süren İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi, şimdiden İzmir'i İstanbul'un kapı komşusu yaptı. İstanbullu şirketler de İzmir'e kaçış yoluna girdi. Otoyol projesiyle iki şehrin arası karayoluyla 3.5 saate inecek.

İzmir yatırım cenneti olacak!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İstanbul- İzmir Otoyol Projesi'nin tamamlanmasıyla kentin yatırım cenneti olması için hiçbir engelin kalmadığını söyledi. Başkan Güleroğlu, kentteki yapılaşmanın kuzeye kaydığını kaydetti.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

İstanbul İzmir Otoyol projesi imzalandımı Haberi

İstanbul İzmir Otoyol projesi imzalandımı

Aselsan, İstanbul-İzmir otoyolunun yapımını üstlenen Nurol, Özaltın, Makyol, Astaldi, Yüksel ve Göçay (NÖMAYG) ortaklığı ile ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarında sözleşme imzaladı.


KAP'a yapılan açıklamada sözleşme kapsamında teslimatların yıl sonunda tamamlanacağı ifade...