06 / 05 / 2024

İstanbul-İzmir Otoyolu geçiş ücreti

İstanbul-İzmir Otoyolu geçiş ücreti

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

İETT'ye son gelen zamdan sonra tek geçiş fiyatı ne kadar oldu? İşte İETT güncel tek geçiş fiyatı...

İstanbul'da akaryakıt ücretlerinin artışı gerekçe gösterilerek toplu ulaşıma yüzde 40 oranında zam yapıldı. Bu kararın ardından tek geçiş fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki İstanbul'da tek geçiş ne kadar? İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul-İzmir Otoyolu arazi fiyatlarını artıracak!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul-İzmir Otoyolu geçtiği bölgelerde arazi fiyatlarını artıracak. 30 milyar TL'ye mal olacak projenin bu yıl tamamlanması bekleniyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Sancaktepe Geçişine ilişkin imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Marmara Otoyolu Sancaktepe Geçişine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu İznik'i değerlendirdi!

İznik’e bağlı mahalle ve köylerdeki araziler değerleniyor. 427 km’lik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek. İşte İznik’e yatırım yapmak için beş neden...

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

İzmir-İstanbul Otoyolu 2019'da tamam!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, Orhangazi Köprüsü aşamasının tamamlandığı İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi için tarih verdi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş ücreti TBMM'de!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş ücreti mecliste konu oldu. İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi mecliste!

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu geçiş ücreti Haberi

İstanbul-İzmir Otoyolu geçiş ücreti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu Ortak Açılış Töreni'nde kamu özel işbirliği projeleriyle ilgili sözlerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bu projelerle ilgili "millete yalan söylendiğini" iddia eden Özel, Erdoğan'ın törende, "Biz zaten kendi cebimizden para vererek bunu yaptırmıyoruz. Biz buraya yıl, ay, gün koyuyoruz. Bu kadar gün, ay, yıl çalıştırmak suretiyle bu hastaneyi şu, şu, şu evsafta yapacaksın diyoruz. Buna yap-işlet-devret denir." açıklamasında bulunduğunu ifade etti. 

Özel, "Evet kendi cebinden vermiyor ama milletin cebinden alıp, müteahhitlere aktarıyor. Hem de bunu 'hane halkına transfer' adı altında yapıyorlar." diye konuştu.

Karayolları Genel Müdürlüğünün hane halkına transferler kalemine 2020 yılı için 6 milyar 210 milyon, 2021 bütçesine ise 6 milyar...