04 / 05 / 2024

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum şirketi

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum şirketi

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muzaffer Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Repsol Yapı Ve Peyzaj Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repsol Yapı Ve Peyzaj Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Demir ve Pembe İstanbul ortaklığında kuruldu.

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Gültepe tarafından kuruldu. 

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ersemin Akyol ve Cafer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muzaffer Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Westwood Sıvı İzola Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Westwood Sıvı İzola Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Esenler ilçesinde kuruldu...

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi, Alper Özcan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım' da İstanbul, Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi' nde kuruldu.

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum şirketi Haberi

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum şirketi



İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muzaffer Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.


İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

 ALÜMİNYUM - METAL a- Her türlü korkuluk, merpen, alüminyum ve küpeşte sistemlerinin alımını satımını montajını imalatını  ihracatını ve ithalatını yapmak. b- Şirket konusu ile ilgili her nevı alüminyum profil ve alüminyum  aksesuarlarının imalatını montajını alımını satımını ithalatını ve ihracatını  yapmak. c- Her nevi alüminyum, profil, plastik profil, alüminyum  levha bakalit ve metal ham madde yardımcı malzeme alımını satımını İthalatını ve  İhracatım yapmak, yaptırmak. d- Alüminyum doğrama ve panjur alımını satımını İhracatım ve  ithalatını yapmak. e- Alüminyum, pirinç ve bakırdan mamul her türlü profil alım  satımını yapmak.  f- Her türlü alüminyum...