02 / 05 / 2024

istanbul maslak çukur

istanbul maslak çukur

İstanbul Maslak'ta aylar önce açılıp hala içi doldurulmayan çukur çevrede yer alan binalar için tehdit oluşuyor...

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi, Nihal Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, 55. Sokak'ta açıldı.

İstanbul'un Manhattan'ı Maslak için yeni imar planı!

Uluslararası pek çok büyük şirketin bulunduğu, gökdelenleri ile Manhattan'a benzetilen Maslak'ın yeni uygulama imar planları kabul edildi. AKP ve CHP grubunun evet oyu verdiği yeni plana iki meclis üyesi karşı çıktı.

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul!

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul daire fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1, 5+1, 6+1, loft ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor.

Maslak Uniq İstanbul açıldı!

İstanbul'un yeni nesil kültür-sanat, eğlence ve yaşam merkezi Uniq İstanbul, önceki akşam açıldı. Turkmall'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen Uniq İstanbul'un açılışına iş, sanat ve eğlence dünyasından pek çok ismi katıldı.

Uniq İstanbul Maslak!

Uniq İstanbul Maslak projesi açıldı. Proje için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi kalkıyor. Proje 100 milyon Euro yatırım bedeline sahip.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Maslak Vadi İstanbul'da 1+1 daireler 519 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat iş birliği ile hayata geçirilen Maslak Vadi İstanbul projesinde 1 oda 1 salon daireler 519 bin TL'den başlıyor.

Maslak Spine Tower 2014 yazında açılıyor!

Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor...

istanbul maslak çukur Haberi

istanbul maslak çukur

Habertürk gazetesinden Esra Boğazlıyan'ın haberine göre İstanbul Maslak'ta aylar önce açılan çukur hala kapatılmadı. Plazaların yakınında yer alan bu çukur, plazaları ve çevrede bulunan diğer binaları tehdit ediyor. Arazinin Oto Yedek Parçacıları Kooperatifi'ne ait olduğu...