28 / 04 / 2024

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor



Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, Bursa'da ise 5 yıldır faaliyet gösteriyor. Bünyesinde bulunan 20 şirkette yaklaşık 7 bin 420 kişi istihdam eden grubun 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattığını söyleyen Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, "2020'de ise mevcut yeni okullar için toplam 150 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planlıyoruz" diyor.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk'ün temellerini 1988 yılında attığı Bilfen Okulları, bugün Istanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, Izmir, Gaziantep ve Bursa'da bulunan 33 anaokulu, 19 ilkokul, 18 ortaokul ve 18 lisesinde yaklaşık 20 bin 500 öğrenciye hizmet veriyor. 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmaya hazırlanan grup, Kayseri Kampüsünü de Talas'taki yeni okul binasına taşıyacak. Grubun ikinci okul markası Bilnet Okulları ise önümüzdeki dönem Eskişehir ve  Ankara  Mogan Kampüslerinin de açılmasıyla yerleşke sayısını 14'e çıkaracak.

2014-2015 öğretim döneminde Nilüfer ilçesinde açtığı anaokulunun ardından, 2015-2016 öğretim yılında Bursa Bademli'de hizmete giren anaokulu, ilkokulu, ortaokulu Anadolu ve Fen liseleriyle köklü eğitim geçmişini Bursalı öğrencilerle buluşturan kurum; tam donanımlı okulları ve güçlü eğitim kadrosuyla öne çıkıyor.

Bilfen Okullan olarak tam donanımlı bireyler yetiştirdiklerini söyleyen Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, "Geldiğimiz süreçte Bursa'nın en başarılı okulları arasında yer almak gurur verici. Bilfen Okullarında başarı bir gelenektir. Bursa'ya verdiğimiz sözü tuttuk. Gerek akademik gerekse sanatsal ve sportif alanlarda sayısız başarılara imza attık" diyor ve şunları anlatıyor:

"KENDİNE ÖZGÜ EĞİTİM PROGRAMINA SAHİP" İLK ANAOKULU

"Türkiye'nin ilk Avrupa Dil Portfolyosu" na sahip Bilfen Anaokullarinda Ingilizce eğitimi, doğal öğrenme ortamında gerçekleşiyor. Günlük yaşam becerilerini temel alan anaokulu eğitim programı, destekleyici brans etkinlikleriyle zengin bir içeriğe sahip. Beden eğitimi, müzik, satranç ve bilkod gibi branş etkinlikleriyle program daha da zenginleştirildi.

"SEKTÖRE YÖN VERİYORUZ"

Adini daha çok eğitim sektöründe duyuran Bilfen Şirketler Topluluğu, eğitim yayıncılığından basım ve ambalaja, toplu yemek ve gıdadan inşaata kadar farklı sektörlerde faaliyet gösteriyor. Bünyesinde bulunan 20 şirkette yaklaşık 7 bin 420 kişi istihdam eden grup, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. 2020'de ise mevcut yeni okulları için toplam 150 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planlıyor.

Bilfen, Türkiye’de toplam 142 okul açtı!


Geri Dön