01 / 05 / 2024

istanbul Mimari ve Tasarım Zirvesi

istanbul Mimari ve Tasarım Zirvesi

Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarını Nisan ayında İstanbul’da buluşturacak Mimari ve Tasarım Zirvesi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Violet Roses Mimari Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Violet Roses Mimari Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hıfen Hadak tarafından kuruldu. 

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma S. Ahmed Elmeriz, Mohamed A.M. Hassan ve Osama E.S Mohamed ortaklığıyla kuruldu. 

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed T. Mohammad Dawada tarafından kuruldu...

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fanar, İssam G. Hafez Salem ve Yousef Essa B. A. Al-Mohannadi ortaklığında kuruldu. 

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Husamettin Alkan tarafından kuruldu. 

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

Mimari ve Tasarım Zirvesi 5-6 Nisan'da!

Mimarlık ve tasarımın profesyonellerinin katılımlarıyla her yıl yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan mimari ve tasarım zirvesi 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşecek.

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi  kuruldu!

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık Uman ve Serkan Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

istanbul Mimari ve Tasarım Zirvesi Haberi

istanbul Mimari ve Tasarım Zirvesi


Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarını Nisan ayında İstanbul’da buluşturacak Mimari ve Tasarım Zirvesi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda Mimari Etkinlik Merkezi adına konuşan Düzenleme Kurulu Başkanı Ünal Özge, Türkiye’de bugün inşaat sektörünün olgunluğa eriştiğinin, bundan sonraki süreçte tasarım anlamında katma değeri yüksek üretime geçilmesi gerektiğinin altını çizdi. Uluslararası düzeyde 15 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Mimari ve Tasarım Zirvesi’nde, “tasarım” olgusu tüm sektör paydaşlarıyla birlikte, inşaattan endüstriyel tasarıma, sosyolojiden ekolojiye, mimariden güzel sanatlara, çok boyutlu şekilde ele alınacak.


Mimari ve Tasarım Zirvesi için geri sayım başladı. Zirve 14 – 15 Nisan 2017 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Mimari tasarım sürecinde disiplinler arası etkileşim” temasıyla ve “Malzeme” kavramı çerçevesinde düzenlenecek zirvede inşaat sektöründen endüstriyel tasarıma, sosyolojiden ekolojiye, mimariden güzel...