29 / 04 / 2024

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...



Sizi Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de, 140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturan Artzen Design, Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından 2018 yılı sonlarında kuruldu. 

Artzen Design; iç mimari alanında hizmet veriyor. Artzen Design, ürün ve mekan tasarlayan, çözümler üreten, ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten bir iç mimari tasarım firmasıdır.

Artzen Design dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

Artzen Design Avrupa’dan ithal ettiği, tasarımını ve üretimini yaptığı ürünleri online alışveriş standartlarını yükselterek Türkiye’nin ve dünyanın bir çok yerindeki müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti veren Artzen Design, online lüks alışveriş tecrübesini daha önce hiç olmadığı kadar rafine hale getiriyor ve fiziksel dünyayı da kapsayacak şekilde genişletiyor. 

Artzen Design dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

Artzen Design satışa sunduğu tüm ürünlerde yüzde 100 orijinallik garantisi sunuyor. Alışveriş güvenliğinizi en üst noktaya taşımak için kredi kartı bilgilerinizi hiçbir şekilde sistemlerinde tutmuyor ve kişisel verilerinizi  korumak için en son güvenlik teknolojilerini kullanıyor.

Mükemmeliyetçi hizmet felsefelerini, titizlikle oluşturduğu marka karmalarını, iç mimari, tasarım ve dekorasyon tecrübelerini, online alışverişi keyifli hale getiren teknolojileri ile müşterilerine sunuyor.

Tel: 444 2 185
Web: https://www.artzen.com.tr/


Geri Dön