15 / 05 / 2024

İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik

İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

yooistanbul'un iddiası tasarımcısından geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Ali Babacan: Gayrimenkul yatırımcısının önünü açın!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kamu ve yerel yönetimlere ‘yatırımcının önünü açın’ çağrısında bulundu. Babacan “Yatırımcının önünü açan bir anlayış olmalı. Yatırım olmadan, büyüme, istihdam olmaz” dedi.

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Porselen karolar mekan tasarımlarının ilk tercihi!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor…

Körfez yatırımcısı Türk inşaat sektörü için önemli!

Beyttürk İnşaat, 9-11 Nisan tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen Ria – Exhibition’da Körfez yatırımcısına 75 daire sattı. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ Körfez yatırımcısı, Türk inşaat sektörü için kritik öneme sahip'' dedi.

Studio Plan B Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Plan B Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Belgin Açıkalın, İsa Akkay tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik Haberi

İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik

Sizi Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de, 140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturan Artzen Design, Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından 2018 yılı sonlarında kuruldu. 

Artzen Design; iç mimari alanında hizmet veriyor. Artzen Design, ürün ve mekan tasarlayan, çözümler üreten, ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten bir iç mimari tasarım firmasıdır.

Artzen Design Avrupa’dan ithal ettiği, tasarımını ve üretimini yaptığı ürünleri online alışveriş standartlarını yükselterek Türkiye’nin ve dünyanın bir çok yerindeki müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti veren Artzen Design, online lüks alışveriş tecrübesini daha önce hiç olmadığı kadar rafine hale getiriyor ve fiziksel dünyayı da kapsayacak şekilde genişletiyor.