27 / 04 / 2024

istanbul mimarisi belgesel

istanbul mimarisi belgesel

Fransız yapımı belgeselde 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı hakkında pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. İşte 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı...

İstanbul Havalimanı belgesel oldu: İlk kez bugün 20.00'de yayınlanacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu 'Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı' belgeselini anlattı...

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

İstanbul 3. havalimanı belgesel oluyor!

İGA tarafından İstanbul'da inşaatı devam eden 3. havalimanının belgesel olacağı açıklandı. Açıklamada, "özünüz 2018’de bizde olsun" denildi.

1960'lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı!

Fransız yapımı belgeselde 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı hakkında pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. İşte 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı...

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Trump Cadde'ye perakende mimarisi kategorisinde ödül verildi!

Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından organize edilen German Iconic Awards'ta perakende mimarisi kategorisinde ödül aldı. Trump Cadde, Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında hayata geçiriliyor.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Yöresel Karadeniz mimarisi balıkçı barınaklarına yansıtılacak!

Darıca Su Ürünleri Kooperatifi ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) işbirliğinde başlatılan "Yöresel Karadeniz Mimarisi ile Balıkçı Barınakları" projesi kapsamında, Karadeniz mimarisinin balıkçı barınaklarına yansıtılması amaçlanıyor.

İstanbul’un Avrupa yakasının yeni yaşam merkezi Nmerkez Outlet açıldı!

146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt’un sosyal hayatına renk kattı...

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Roma'da düzenlenen konferansta İstanbul mimarisi konuşuldu!

Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşavirliğinin katkılarıyla Roma'nın çağdaş sanat müzelerinden Maxxi Müzesinin bahçesinde düzenlenen "İstanbul'da mimarlık. Değişim içindeki bir metropolün anlamı ve etkileri" konferansı büyük ilgi gördü...

istanbul mimarisi belgesel Haberi

istanbul mimarisi belgesel
1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı nasıldı? Fransız yapımı belgeselde o yıllardaki İstanbul'a ait pek çok bilgiye ulaşmak mümkün.
Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.