16 / 05 / 2024

İstanbul Mimarlık Festivali ne zaman

İstanbul Mimarlık Festivali ne zaman

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

STP İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STP İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Dila Sel Sarı tarafından kuruldu.

GEMSS, Londra Mimarlık Festivali'nde RIBA’da sergilenecek!

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

İstanbul Sis İnşaat Mimarlık Organizasyon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Sis İnşaat Mimarlık Organizasyon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Özgen Aksu ve Hilal Öztürk Aksu ortaklığında kuruldu.

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

İstanbul Mimarlık Festivali ne zaman Haberi

İstanbul Mimarlık Festivali ne zaman

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali 5 Aralık - 11 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerle "Paradigma Kayması" temasını ele...