21 / 07 / 2024

İstanbul Modern projesi

İstanbul Modern projesi

Galataport projesi kapsamında İstanbul Modern'in yıkılıp yeniden yapılacağı konuşuluyor. Üç yıl sürecek inşaat sırasında müzenin beş yıldızlı otel yapılması düşünülen Karaköy'deki Paket Postanesi'ne taşınmasına karar verilmiş.

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi!

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi Lens Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim sağlanıyor. 

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Resim Modern fiyatları 259 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern projesi Ortadoğu Group tarafından hayata geçirildi. Resim Modern fiyatları 259 bin TL'den başlıyor...

İva Modern Ümraniye telefon numarası!

İva Modern projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Yeni Finans Merkezi’ne sadece yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Projede teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

İstanbul Modern projesi Haberi

İstanbul Modern projesi

Galataport ihalesini Doğuş Holding’in geçen yıl mayıs ayında 702 milyon dolarlık en yüksek teklifle almıştı. Henüz yetkili ağızlardan bir açıklama gelmemiş olsa da aldığım duyumlara göre İstanbul Modern sanat müzesinin bulunduğu binanın yıkılarak yerine yeni bir bina yapılacak.

İstanbul 2 No’lu Koruma Kurulu, İstanbul Modern’le ilgili son kararını “4 numaralı antrepoda yer alan İstanbul Modern’in yerinde kalması, 5 no’lu antreponun da Resim ve Heykel Müzesi olması” doğrultusunda vermişti.

Doğuş Holding, Serdar Bilgili ve Ethem Sancak işbirliğiyle Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi’ne dek uzanan alanda inşa edilecek Galataport projesi için Amerikalı bir mimarlık firmasıyla konuşuluyormuş. 

Üç yıl sürmesi planlanan süreçte İstanbul Modern’in Galataport sınırları içinde kalan alanda yer alan ve daha önce yenilenerek beş yıldızlı otel yapılması söz konusu olan Paket Postanesi’ne taşınmasına...