30 / 04 / 2024

istanbul palmiye grup ayazağa

istanbul palmiye grup ayazağa

Maslak Ayazağa'da yer alan Palmiye 17'de teslimler 2015 yılı ortasında yapılıyor. Palmiye 17 fiyatları 150 bin liradan başlıyor...

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Alper Yücel tarafından açıldı.

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 1 milyon Tl sermaye bedeli ile Sadettin Çiçek tarafından açıldı. 

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Kadri tarafından kuruldu.

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

ESKA Grup'tan İstanbul'a 200 milyonluk yatırım!

İnşaat ve turizm sektöründe proje üreten ESKA Grup, büyüme kararı aldı. Firma, ekonomiye inat İstanbul'da 200 milyon liralık yatırıma hazırlanıyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

istanbul palmiye grup ayazağa Haberi

istanbul palmiye grup ayazağa


Palmiye 17 projesi Maslak Ayazağa'da İstanbul Palmiye Grup imzasıyla yükseliyor. Toplam 100 daireden oluşan proje 7 katlı 3 blok olarak hayata geçiriliyor.



Palmiye 17 projesi teslim tarihi 2015 yılı ortaları olarak belirlendi.


Yüzde 36'sı satılan Palmiye 17 projesi 12 bin metrekare arsa alanına sahip. 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks daire tiplerinin yer aldığı Palmiye 17 projesinin inşaatı yaklaşık 2 ay sonra başlıyor.



Palmiye 17'de 50 metrekare - 70 metrekare arasındaki 1+1'ler 150 bin lira ile 231 bin lira, 77 metrekare - 100 metrekare arasındaki 2+1'ler 231 bin lira ile 400 bin lira, 118 metrekare - 171 metrekare arasındaki 3+1'ler 357 bin lira ile 657 bin lira aralığında değişen fiyatlarla satılıyor.



Palmiye 17 ödeme planı;


Yüzde 30 peşinat ödemesi ile, 36 ay 0 faiz...